Selsbakktoppen velgertest

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til Selsbakktoppen!


Vi har nå gleden av å presentere 12 delikate splitter nye selveierleiligheter. Her får du mulighet til å sikre deg en splitter ny leilighet med moderne standard, fantastisk utsikt og nærhet til de fleste fasiliteter. Flere av leilighetene vil også få en veldig god takhøyde. Fra oppvarmet parkeringskjeller kan du her ta heisen rett opp i din nye leiligheten.

Du vil også få muligheten å være med på tilvalgsprosessen der du kan skreddersy leiligheten akkurat slik som du vil ha den.

Registrer deg som interessent allerede i dag, slik at du kan være tidlig ute med valg av leilighet når vi er klare for salg.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Moderne Leiligheter


• Fantastisk utsikt og solforhold
• Heis og parkeringskjeller
• Gangavstand til det meste

• Ekstra takhøyde på noen leiligheter

Store takoverbygde balkonger fra 12 til 18 m2.


Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Kvalitetene du kan glede deg over


• Elbil ladding tilrettelagt

• Delikat kjøkken med integrert stekeovn, platetopp (induksjon), ventilatorhette, oppvaskmaskin og kombiskap.

• Vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, gang, entre og på bad/vaskerom
•LED downlights med dimmere i entre og på bad

«hjemme-borte»-bryter for samlet styring av lys.

Beliggenhet

Nærområdet på Selsbakktoppen byr på velkjente og gode skoler som Hallset barneskole, Selsbakk ungdomsskole, Ugla ungdomsskole og Byåsen Videregående skole. Læringsverkstedet Buenget, som er en stor og populær barnehage, ligger kun et steinkast fra prosjektet.

Byåsen innbyder til en aktiv hverdag, med turterreng og aktiviteter for enhver smak. Ballbinge, fotballbane, volleyballbane, og treningssenter ligger i umiddelbar nærhet. Dalgård idrettsanlegg ligger ca 1 kilometer unna, og byr på flere fotballbaner, ishall og friidrettsbane. For de med kjærlighet for vintersport ligger noen av landets beste anlegg kun en tanke unna. Flotte skiløyper i Nilsbyen eller Granåsen som passer for alle og enhver. Er du typen som liker golf - da finner du også en av landets fineste 9-hullsbane også på Byåsen. Bymarka og dens fasiliteter finner du innen kort avstand med flotte turterreng sommer og vinter.

Vil du vite mer om Selsbakktoppen?