Meld interesse

Kommer for salg! Velkommen til Løvset, Melhus

I august kommer 12 nye romslige eneboliger i kjede for salg i Løvsetvegen 346 på Løvset. Her får du fantastiske sol- og utsiktsforhold med asfaltert gårdsplass og carport samt isådd plen.

Allerede nå kan du melde din interesse i skjemaet under for å komme inn på en prioritert interessentliste, der vi følger prinsippet "Først i tid - best i rett".

Alt en familie trenger

Boligene går over to plan og vil få en gjennomgående god standard. Med romslig entré, tre soverom, bad og eget vaskerom i første etasje legges det til rette for et godt og lettvint familieliv. I etasjen over er det stor stue og kjøkken på hele 49kvm samt nok et bad og et fjerde soverom. Fra stuen er det utgang til en stor veranda der du kan nyte utsikten og en kaffekopp i solveggen. Er du på jakt etter enda bedre utsikt kan du ta turen opp på den eksklusive takterrassen med sommerstue.

Et etablert og trygt boområde

Løvset er et svært attraktivt boområde på Melhus i barnevennlige og rolige omgivelser. Her vil du få eksepsjonelle solforhold hele dagen og en fantastisk utsikt fra høyden. Området har en landlig, men likevel sentral beliggenhet, kun 4 km fra Melhus sentrum, og ca. 8 km til Tiller handelssentrum. Her har du tilgang til alle nødvendige fasiliteter. Med trygge omgivelser i et etablert nabolag, samt kort vei til både barneskole og barnehage legges det til rette for en god og trygg oppvekst.

Jobber du utenfor Melhus er det likevel mulig å reise kollektivt, da det er gode bussforbindelser fra området.


Sims er også noe for den turglade. Fra boligfeltet går det turstier til vakre naturområder som blant annet velkjente Vassfjellet, en ettertraktet destinasjon sommer som vinter.

Ikke nøl - her er det førstemann til mølla som gjelder!

Vil du høre mer?

Registrer din interesse her og vær blant de første som mottar informasjon om boligprosjektet på Melhus. Du sikrer også din plass på en prioritert interessentliste.

Her blir det godt å bo