Velkommen til Løvset, Melhus

12 nye romslige eneboliger i kjede skal oppføres i Løvsetvegen 346 på Løvset. Her får du fantastiske sol- og utsiktsforhold med asfaltert gårdsplass og carport samt isådd plen. Her får du gode kvaliteter for en behagelig hverdag - både inne og ute.

Nå er det KUN 3 boliger igjen - 9 familier har allerede funnet sine nye hjem i dette boligprosjektet!

Alt en familie trenger

Boligene går over to plan og vil få en gjennomgående god standard. Med romslig entré, tre soverom, bad og eget vaskerom i første etasje legges det til rette for et godt og lettvint familieliv. I etasjen over er det stor stue og kjøkken på hele 49kvm samt nok et bad og et fjerde soverom. Fra stuen er det utgang til en stor veranda der du kan nyte utsikten og en kaffekopp i solveggen. Er du på jakt etter enda bedre utsikt kan du ta turen opp på den eksklusive takterrassen med sommerstue.

Et etablert og trygt boområde

Løvset er et svært attraktivt boområde på Melhus i barnevennlige og rolige omgivelser. Her vil du få eksepsjonelle solforhold hele dagen og en fantastisk utsikt fra høyden. Området har en landlig, men likevel sentral beliggenhet, kun 4 km fra Melhus sentrum, og ca. 8 km til Tiller handelssentrum. Her har du tilgang til alle nødvendige fasiliteter. Med trygge omgivelser i et etablert nabolag, samt kort vei til både barneskole og barnehage legges det til rette for en god og trygg oppvekst.

Jobber du utenfor Melhus er det likevel mulig å reise kollektivt, da det er gode bussforbindelser fra området.


Sims er også noe for den turglade. Fra boligfeltet går det turstier til vakre naturområder som blant annet velkjente Vassfjellet, en ettertraktet destinasjon sommer som vinter.

Vil du høre mer?

Registrer din interesse her og motta prospekt på e-post. Du sikrer også din plass på en prioritert interessentliste.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Her blir det godt å bo

Takterrasse med sommerstue, kvalitetskjøkken fra HTH, ekstra himlingshøyde og balansert ventilasjon er kvaliteter som du vil sette pris på i din nye bolig.

Finn din bolig

Eneboligene ligger i et godt etablert nabolag og har godt tilrettelagt for parkering med carport og oppstillingsplass på egen tomt. Litt tilbaketrukket eller helt frampå utsikten - hvor vil DU bo?