Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Takk for henvendelsen! Vi tar kontakt!

14 nye leiligheter kommer for salg

Velkommen til herlige Sistranda, og 14 splitter nye leiligheter som kommer for salg! Her finner du ditt neste hjem, perfekt for deg som ønsker et enkelt liv i ny og moderne leilighet. Her ligger alt til rette for en behagelig hverdag, med alt du trenger innen kort avstand.

✔️ Balkonger med utsikt
✔️ Utvidet svalgang
✔️ Heis
✔️ Butikk i nærheten
✔️ Rolige omgivelser
✔️ Slipp snømåking og plenklipping
✔️ Masse tid til deg selv eller familie

Meld interesse

Vil du vite mer om ditt nye hjem på Sistranda? Registrer deg her og vi holder deg oppdatert om prosjektet. Du vil også oppnå fortrinn ved et eventuelt kjøp av leilighet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

En leilighet å trives i

De nye leilighetene på Sistranda blir lyse, praktiske og gir rom for trivsel og hygge. Her kommer du hjem til en nøkkelferdig leilighet som følger alle oppdaterte krav fra tekniske forskrifter. For deg som beboer betyr det mindre tid til vedlikehold og arbeid, og mer tid til trivsel. Kommer du tidlig inn i kjøpsprosessen får du også muligheten til å påvirke kvalitetene i din leilighet gjennom tilvalg. Her lønner det seg å være tidlig ute!

Et vakkert område

Sistranda preges av frisk natur, sjø, vind og vær. Selve øya Frøya ligger vakkert til, omkranset av mer enn 5400 holmer og skjær. Frøya byr på kultur, idrett, fiske og festivaler og arrangement. Her kan du leve et aktivt liv med uansett hva dine forutsetninger er. Velkommen hjem.