Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Takk for henvendelsen! Vi tar kontakt!

14 nye leiligheter kommer for salg

Her kommer 14 splitter nye borettslagsleiligheter med eksepsjonell beliggenhet midt i sentrum på Sistranda. Leilighetene blir innholdsrike og vil få en moderne utforming som vil bestå av bl.a. 2 soverom, kjøkken, stue, bad og en flott entré. Leiligheten vil bli ca. 80 kvm og er fordelt i en 8-manns bolig og en 6-manns bolig. 8-mannsbolig får utvendig heis til 2. etasje. Videre vil leilighetene få en nordvendt balkong med utsyn mot øst, samt egen sportsbod ved svalgang mot vest.

Kvaliteter verdt å merke seg:

  • Eksepsjonell beliggenhet, med gangavstand til alt på Sistranda
  • Lave felleskostnader
  • 5 års nybygg garanti
  • Ingen delbetaling – alt betales ved overtagelse
  • Balkong og svalgang med sol hele dagen
  • Egen parkeringsplass til hver leilighet

Meld interesse

Vil du vite mer om ditt nye hjem på Sistranda? Registrer deg her og vi holder deg oppdatert om prosjektet. Du vil også oppnå fortrinn ved et eventuelt kjøp av leilighet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

En leilighet å trives i

De nye leilighetene på Sistranda blir lyse, praktiske og gir rom for trivsel og hygge. Her kommer du hjem til en nøkkelferdig leilighet som følger alle oppdaterte krav fra tekniske forskrifter. For deg som beboer betyr det mindre tid til vedlikehold og arbeid, og mer tid til trivsel. Kommer du tidlig inn i kjøpsprosessen får du også muligheten til å påvirke kvalitetene i din leilighet gjennom tilvalg. Her lønner det seg å være tidlig ute!

Et vakkert område

Sistranda preges av frisk natur, sjø, vind og vær. Selve øya Frøya ligger vakkert til, omkranset av mer enn 5400 holmer og skjær. Frøya byr på kultur, idrett, fiske og festivaler og arrangement. Her kan du leve et aktivt liv med uansett hva dine forutsetninger er. Velkommen hjem.

Leilighetene blir lyse, praktiske og gir rom for trivsel og hygge. Her kommer du hjem til en nøkkelferdig leilighet som følger alle oppdaterte krav fra tekniske forskrifter. For deg som beboer betyr det mindre tid til vedlikehold og arbeid, og mer tid til trivsel. Kommer du tidlig inn i kjøpsprosessen får du også muligheten til å påvirke kvalitetene i din leilighet gjennom tilvalg. Her lønner det seg å være tidlig ute!

Beliggenheten sørger for en enkel hverdag med kun er få meter til alt man trenger av fasiliteter i hverdagen.

Kostnad:
Innskudd: ca. kr. 1 870 000,- + fellesgjeld.
Fellesutgifter Uffehagen borettslag: ca. kr. 4 600,-
Fellesutgifter Øverveien borettslag: ca. kr. 5 400,-