Solbergåsen

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til Solbergåsen, her bygges rekkehus og leiligheter.


Solbergåsen - et sted hvor man senker skuldrene, nyter utsikten og har mulighet til en aktiv fritid for hele familien.

Her bor du rett i nærheten av Heimdal sentrum med alt det har å by på av fasiliteter og tilbud, samtidig som du nyter gleden av å bo i et rolig boligområde med fantastisk utsikt og gode solforhold ved inngangen til nydelige Bymarka.

På Solbergåsen kommer det rekkehus perfekt for barnefamilier eller andre som vil ha bolig med privat uteområde og lite vedlikehold, i trygge og tilnærmet bilfrie omgivelser. For deg som vil bo enda enklere byggesmoderne leiligheter i mange ulike størrelser der du kan sitte og nyte utsikten og sole deg på balkongen.

Boligene omkranses av trivelige utearealer med lekeplasser, sosiale møteplasser og fin beplantning. I de store felles uteområdene på Solbergåsen vil det være muligheter for aktiviteter for alle aldre. Skiløypa starter rett utenfor døra og tar deg enkelt opp i marka og det fantastiske løypenettet i Bymarka.

Langs Ringvålvegen bygges gang- og sykkelveg som gir trygg og og god vei til skole og fritidsaktiviteter for barn og unge, og for alle andre som ferdes til fots eller sykkel. Og bussholdeplassen er rett nede på Ringvålvegen.

På Solbergåsen - det perfekte sted å bo for store og små!

Meld din interesse!


Her kan du legge igjen din kontaktinformasjon så vil du bli registrert som interessent og få fordelen av å få informasjon om og fra prosjektet først.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.
Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel