Uten mat og drikke...

… duger kjøkkenhelten ikke. Kjøkkenet er sjelen i hjemmet ditt, og utgjør kanskje husets viktigste rom. Det nye kjøkkenet ditt på Solsletta gjør matlagingen til en lek! Store og små får et moderne kjøkken som alle kan være glad i lenge.

Det moderne liv krever sitt kjøkken. Vi har derfor valgt en kjøkkenleverandør med lekker design, moderne utforming og bunnsolid kvalitet. Hos HTH vet de at hverdagslivet krever gjennomtenkte detaljer på kjøkkenet. Derfor har de laget en rekke innovative løsninger som forener design med funksjon.

HTH springer ut fra dansk håndverkstradisjon. Dansk design er anerkjent og knyttes samtidig til slitesterk holdbarhet. Firmaet er spesialister på kjøkkeninnredning i detaljer så vel som store linjer. Her finner du et bredt utvalg kjøkkenstiler fra klassisk design til nyere uttrykk med strengere og mer moderne linjer.

På fabrikkene i Danmark produseres kjøkkenet med hender, hjerte og høyteknologi. Det er med på å sikre den egenartede kvaliteten som kjennetegner HTHs kjøkken.
Velg DIN favoritt!

Hos HTH vil dere kunne velge mellom svært mange typer fronter og farger, men for å gjøre det enkelt for deg så har de funnet 4 fargealternativer i den populære Focus serien som standard. Blant disse er det fritt valg, uten tillegg i prisen!

HTH hjelper deg også med en god start på dagen

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for trivsel på badet.

En moderne baderomsinnredning har løsninger og design for en hver smak. Rommet skal ta hensyn til hele husholdningen, så en god og funksjonell innredning er innbakt i standard levering. Innredningen og materialvalget gir deg et tidløst bad med stilrent design og uttrykk. Samtidig er det både smart og funksjonelt, og du gis et kvalitetsfylt utgangspunkt til å prege rommet videre. Med en effektiv planløsning. har du plass nok til å kunne bytte ut dusjhjørnet med badekar, eller supplere med ekstra oppbevaringsmøbler.