Solsletta - trinn 1

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Alle hus er solgt - bygging godt i gang!

Byggingen er godt i gang av familieboligene på Solsletta. Her har mange familier allerede funnet sitt nye hjem, og alle kan glede seg til innflytting i dette barnevennlige nabolaget.

Ta kontakt med en megler om du har spørsmål om prosjektet.

Se prospekt for trinn 1


Registrer deg her og vi holder deg oppdatert om prosjektet. Du vil også få muligheten til å se / laste ned prospektet for trinn 1 av dette spennende familieboligprosjektet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Boligvelger

Alle boligene i dette trinnet er solgt. Se trinn 2 for ledige boliger.

Her blir det herlig å bo!

Barnehage, barneskole, ungdomsskole. Fotballbaner, uteområder med lekestativ. Eventyrskog rett i nærheten! Et boligområde med barna i fokus er på vei til å blomstre.

Plukk blomster på veien til barnehagen. Velg akebrettet når nysnøen har kommet. Rusle bort til naboen for en kaffe på terrassen og send barna ut for å leke mens du lager middag. Slik blir det å bo på Solsletta. Helt ny barnehage og ungdomsskole planlegges. Her kan du la bilen stå, ta beina fatt til butikken og enkelt ta bussen til jobb.

Det legges til rette for et bilfritt nabolag og et godt miljø å leve i - hver eneste dag.


Kvaliteter

Kjøkken fra HTH

Det moderne liv krever sitt kjøkken. Vi har derfor valgt en kjøkkenleverandør med lekker design, moderne utforming og bunnsolid kvalitet. Hos HTH vet de at hverdagslivet krever gjennomtenkte detaljer på kjøkkenet. Derfor har de laget en rekke innovative løsninger som forener design med funksjon. HTH leverer også baderom på Solsletta.

Toppetasje

Fantastiske solforhold og fantastisk utsikt må utnyttes. Boligtypene med skråtak og takterrasse byr på bla. ”master suite” eller tenåringsrom med eget bad og walk-in-garderobe. Det femte soverommet kan alternativt benyttes som kontor-rom med fjordutsikt, eller inkluderes i loftsstuen - alt etter hva som passer best for nettopp deres familie.

Kjellerrom

Solsletta er for alle. Med barn, ungdommer eller selskapeligheter i hus, er det ypperlig for både små og store med et helt eget rom for å kunne trekke seg litt tilbake fra resten av familien. Noen av boligene har nettopp dette. Rommet er på hele 35 m2 og leveres ferdig med malte overflater og den samme flotte parketten som i resten av huset.

P-kjeller og elbil-lading

Nabolaget på Solsletta er bilfritt, men alle boligene har tilgang på en fast parkeringsplass i oppvarmet parkeringskjeller. Et bekymringsfritt bilhold blir hverdagen på Solsletta. En fast parkeringsplass i p-kjeller, uten bekymringer for snømåking og måkeskitt. På toppen av det hele har bilen en komfortabel temperatur i den oppvarmede parkeringskjelleren.

Soverom til alle

Her kan du velge det som passer best for nettopp dere. Med 4 eller 5 soverom er fleksibiliteten stor, kanskje er det plass for et kontor, et lekerom eller en ekstra TV-stue? Om dere ikke har behov for alle rommene, kan du bestille sammenslåing av rom. Soverommene på Solsletta er lette å trives i. De er lyse og luftige, og godt plassert i planløsningen.