logo
Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Nye boliger kommer for salg!


Velkommen til Soltunet, og nye flotte leiligheter og familieboliger midt i solhellinga.


Velkommen til Soltunet

Midt i solhellinga ved X-område ligger Soltunet. Her vil det komme både familieboliger og rekkehus med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden. Her får du barnehage, skole, dagligvare, bussforbindelser og mye mer i umiddelbar nærhet. Uansett hvor du kommer fra og hvor du skal, så vil Soltunet kunne tilby en ny og trivelig hverdag, både for liten og for stor.

På Soltunet skal du trives- hver eneste dag!

Godt å være ute - godt å komme hjem

Soltunet ligger sentralt til, både for den som ønsker friluftsliv og byliv. Trondheim Sentrum ligger kun 10 minutter unna med buss, og både Sirkus Shopping og City Lade ligger i behagelig avstand til prosjektet. Dersom du ønsker en aktiv hverdag, er det kort vei til de ulike tilbud i blant annet Estenstadmarka, som byr på hyggelige naturopplevelser sommer som vinter.

En bolig for alle familier

Boligene byr på herlig utsikt over Trondheimsfjorden. Her vil du finne kvaliteter som gjør at du kan nyte en helt ny hverdag i en helt ny bolig, uten vedlikehold og oppfølging. Gammel og ung skal kunne komme hjem til Soltunet og kjenne på trivsel i dette nye flotte boligprosjektet.

Meld interesse først- få informasjon først

Vi holder deg oppdatert om prosjektet og gir deg som forhåndsinteressent ny informasjon før alle andre. Jo tidligere ute- jo bedre muligheter for å finne din perfekte bolig.

Meld interesse


Vil du vite mer om leilighetene? Registrer deg her og vi holder deg oppdatert om prosjektet. Du vil også oppnå fortrinn ved et eventuelt kjøp av leilighet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel
Heimdal Eiendomsmegling AS : hem.no