Velkommen til FYRET på Sørbyen

Nå er salget i gang på FYRET, her bygges moderne leiligheter i varierende størrelser fordelt på 6 etasjer.

Velkommen til Sørbyen

Sørbyen vil bestå av ca 400 solrike og luftige boliger fra 26 kvm, til delikate toppleiligheter på ca 100 kvm med takterrasse. Samtlige leiligheter vil ha parkering i p-kjeller og heis.

For barnefamilien vil det komme flotte rekkehus og tomannsboliger med nydelig utsikt i størrelsesorden 100-150 kvm. Samtlige familieboliger vil ha parkering i p-kjeller.

Meld din interesse i dag, og få informasjon om prosjektet først!

Meld interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Det vert ein by Halsen ein gong...

Sommeren 1860 stod den kjente forfatteren Aasmund Olavsson Vinje oppe på Gevingåsen. Han tok inn fjorden, fjellene og det som i dag er Stjørdal sentrum, også kalt Halsen, og han skildret landskapet fra der vi nå skaper ny historie: "Det vert ein liten by Halsen ein gong..." skrev han den gangen.

Skap din egen historie i ditt neste hjem

Sørbyen er nå neste steg i byens utvikling, og den nye bydelen ligger omtrent der Vinje lot seg imponere for nesten 160 år siden. Utsikten er ikke mindre imponerende i dag, og kanskje er det her du skal skape din egen historie?

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.