Stadsbygd Horisont

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Lettvinte leiligheter. Her blir det godt å bo.

Stadsbygd Horisont BYGG A og B - 35 nye og moderne leiligheter fordelt over 3 og 4 etasjer. Parkeringskjeller og heis. Store terrasser og balkonger, de fleste med flott utsikt over Trondheimsfjorden. Gode planløsninger med størrelse fra 51 kvm til 101 kvm.

Vi som står bak Stadsbygd Horisont ønsker å fornye bygdabildet på Stadsbygd med nye hus i sentrum. Våre tanker for prosjektet var tilpasset bygninger på tomt, kvalitet, funksjonalitet som for eksempel parkeringskjeller og heis opp til leiligheten, skape en parkatmosfære i rommet mellom husene og ikke minst gjøre det enda mer trivelig og bo på den beste bygda i Norge – nettopp Stadsbygd.

Be megler om en verdivurdering av din nåværende bolig. Helt uforpliktende selvsagt

Meld interesse


Registrer deg her og vi holder deg fortløpende oppdatert om Stadsbygd Horisont.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Miljø og bærekraft

I dagens samfunn er klimautfordringene aktuelle i nesten alle valg vi foretar oss – også når det kommer til boligkjøp.   Strenge krav til miljøhensyn og energieffektivitet gjør imidlertid at du kan kjøpe nytt med god klimasamvittighet. 

Stadsbygd Horisont bygges etter gjeldende forskrifter og standarder hvor det er lagt vekt på miljø og energieffektivitet. Stadig høyere krav til materialer og byggemetoder er med på å gi leilighetene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet!


Forutsigbare faste kostnader

Lave utgifter til oppussing, vedlikehold og reparasjoner gjør nybolig til en smart investering for fremtiden. Det finnes jo uendelig mye annet morsomt å bruke penger på, særlig når et helt nytt hjem skal innredes og gjøres til ditt eget.  

Et annet viktig poeng er strømutgiftene, som kan utgjøre en ubehagelig stor del av månedsbudsjettet i eldre boliger. I et nytt bygg er oppvarmingskostnadene betraktelig lavere enn i en eldre bolig