Skal du studere i Trondheim til høsten? Trenger du leilighet eller hybel?


St. Elisabeth i Ila byr på totalt 58 nye utleieleiligheter. Alle leilighetene er helt nye og innen gangavstand til Trondheim sentrum. Husleien inkluderer oppvarming via fjernvarme, varmtvann, kabel- TV og internett. St. Elisabeth har også et stort allrom på nesten 100 kvm, egen lesesal, og mulighet for parkering.

Nå legges det fortløpende ut ledige leiligheter og hybler i St. Elisabeth, så her gjelder det å være rask på labben. Den som er først ute, får velge først!

Meld din interesse allerede nå, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig for din nye studentbolig sentralt i Trondheim!MELD INTERESSE FOR STUDENTBOLIG

Meld din interesse allerede nå, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig for din nye studentbolig sentralt i Trondheim!

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Se leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske leilighetene og finne den som passer deg.


Informasjon leietakere

Kortlesere Kaba exos


Brukerveiledning fra leverandør kan du laste ned her

Vaskeri


Gjennom administrasjonsløsningen "Pay per wash" har du tilgang til felles vaskeri. For de som bruker betyr dette følgende:

  • At du: Må få utlevert en Pay per wash brikke av vaktmester
  • At du: Må registrere deg på websiden www.payperwash.com og velge funksjonen ”Ny bruker”. Her taster du blant annet inn serienummeret som står på brikken. Brikken og oprettelsen er gratis.
  • At du: Når du har fått et svar på mail fra Pay per wash Support med ditt personlige login, må innbetale et beløp via internettbetaling til din ”konto” i vaskerisystemet. Etter dette er du klar til å benytte vaskeriet.
  • At alle henvendelser om betaling, bestilling og annet vedr. vaskeridriften skal rettes til Pay per wash Norway AS, som ivaretar disse oppgaver fremover.
  • At alle henvendelser til Pay per wash Norway AS bes rettet til vår beboerportal på www.payperwash.com. Alternativt kan vi kontaktes på tlf. +45 9714 5462 (mandag – fredag mellem kl. 9-15) eller på mail: [email protected]

I beboerportalen finnes det også opplysninger om, hvordan man kan overføre betaling via banken, bestille transaksjonsoversikter, osv.


Husholdningsavfall


Under følger kart som viser de forskjellige avfalls-punkter for restavfall, papp og papir, plast samt glass og metall.

Ber om at dette blir etterfulgt og poengterer at alt avfall som legges i restavfall må puttes i pose som knytes godt igjen da dette avfallet suges opp i spesialbiler. Hvordan avfall skal sorteres leser du mer om her på Trondheim Rensholsverk sine nettsider.