Meld interesse

Fritidsleiligheter selges!

Tre kilometer nord for Oppdal sentrum oppføres 12 lekre og moderne fritidsleiligheter. Her kan du leve et lettvint og komfortabelt fritidsliv omgitt av bekvemme løsninger. Verken praktiske eller estetiske detaljer er overlatt til tilfeldighetene, og den slående utsikten er viet velfortjent oppmerksomhet!

Oppdal året rundt

En lang vinter med unike skimuligheter overlapper våren i Oppdal, og det typiske er at man kan gå på ski den ene dagen og ta en sykkeltur den neste. Sommer og høst byr på et variert og omfattende stinett som legger til rette for sykling, løping og naturligvis både lange og korte fotturer. Hvorfor ikke ta med fiskestanga og prøve lykken? De mektige fjellområdene inviterer deg til seg, om du er en barnefamilie, en eventyrer eller livsnyter. Oppdal er et spennende reisemål - hele året.

Leilighetene

Leilighetene er fordelt på tre bygninger, med fire leiligheter i hvert bygg. Leilighetene i 1. etasje er utstyrt med tre soverom, bad, vaskerom/bod og utvendig bod. I tillegg har leilighetene en ekstra praktisk utvendig bod ved inngangspartiet.

Delvis overbygg over terrasse gir større fleksibilitet ved bruk av uterommet.

Last ned prospekt

Registrer deg og få muligheten til å laste ned prospektet til Stølen Ski Lodge.

Oppdal og Stølen

Oppdalsfjella strekker seg mot både Dovrefjell og Trollheimen over et stort og lett tilgjengelig område. Oppdal sentrum byr på alt av handel- og utelivsfasiliteter, og er sentral i sin beliggenhet med både E6 og jernbane.


Stølen ligger 118 km sørvest for Trondheim, og tre kilometer nord for Oppdal sentrum. Her har du umiddelbar tilgang til både slalomanlegg og langrennsløype, og kort vei til øvrig naturterreng. De varierte utendørsmulighetene er ubegrenset, enten man vil oppleve dem i organiserte forhold eller på egenhånd.

Nært alpinbakken

Slalomanlegget befinner seg kun 100 meter fra boligene, og langrennsløypa går tvers igjennom tunet! Løypa er en del av det preparerte løypenettet mellom Stølen og Fjellskolen (17,3 km). Løypenettet kan også følges videre innover fjellet.

Flytt rett inn

Klassisk, lun hyttestemning gjenskapes i et moderne uttrykk – med rene linjer og stramme former i stilrene omgivelser. Hver kvadratmeter er utnyttet med tanke på den enkelte romfunksjon.

FINN DIN LEILIGHET

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.