Meld interesse

FLOTTE FRITIDSLEILIGHETER PÅ STØLEN, OPPDAL SELGES NÅ!

Tre kilometer nord for Oppdal sentrum oppføres 12 lekre og moderne fritidsleiligheter. Her kan du leve et lettvint og komfortabelt fritidsliv omgitt av bekvemme løsninger. Verken praktiske eller estetiske detaljer er overlatt til tilfeldighetene, og den slående utsikten er viet velfortjent oppmerksomhet!

REGISTRER INTERESSE

Registrer din interesse nå og du vil få informasjon om prosjektet og salgsoppgaven først!

Leilighetene

Leilighetene er fordelt på tre bygninger med fire leiligheter i hver. Det er to identiske enheter i hver etasje, på henholdsvis 70 og 102 kvm. I andre etasje er den skrå takhøyden utnyttet i form av en hems, med loftstue og et ekstra soverom. I oppholdsrommet er det åpent opp til himlinga med en eksklusiv takhøyde på 5,6 meter. Begge leilighetene er ellers likt utstyrt, med tre soverom, bad, vaskerom/bod, utvendig bod og et praktisk skiskap ved inngangspartiet.

Oppdal og Stølen

Oppdalsfjella strekker seg mot både Dovrefjell og Trollheimen over et stort og lett tilgjengelig område. Oppdal sentrum byr på alt av handel- og utelivsfasiliteter, og er sentral i sin beliggenhet med både E6 og jernbane.


Stølen ligger 118 km sørvest for Trondheim, og tre kilometer nord for Oppdal sentrum. Her har du umiddelbar tilgang til både slalomanlegg og langrennsløype, og kort vei til øvrig naturterreng. De varierte utendørsmulighetene er ubegrenset, enten man vil oppleve dem i organiserte forhold eller på egenhånd.

Nærhet til bakken

Slalomanlegget befinner seg kun 100 meter fra boligene, og langrennsløypa går tvers igjennom tunet! Løypa er en del av det preparerte løypenettet mellom Stølen og Fjellskolen (17,3 km). Løypenettet kan også følges videre innover fjellet.

FINN DIN LEILIGHET

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.