Velkommen til Storhaugen på Hitra
Kun 1 leilighet igjen!

Topp moderne og lyse leiligheter midt i Fillan sentrum på Hitra.
Leilighetene er innflyttingsklare nå!
VISNING ETTER AVTALE

Velkommen til din nye leilighet!

Nå kommer 33 topp moderne leiligheter i ulike størrelser slik at alle som kan tenke seg å bo på Storhaugen har mulighet til å finne den perfekte borettslagleiligheten. På Storhaugen er det lagt mye fokus på smarte og gjennomtenkte planløsninger som fungerer i det daglige livet. Leilighetene vil nyte godt av den vestvendte beliggenheten med ettermiddags- og kveldssol. Samtidig kan du med borettslagets uteplasser nyte solen på begge sider av bygget - nøyaktig når du måtte ønske.

Opplev utsikten fra din nye leilighet her!

Ta kontakt for privatvisning.
Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Nyt solen på verandaen

Leilighetene vil nyte godt av den vestvendte beliggenheten og vil få ettermiddag og kveldssolen, slik at man kan nyte denne på verandaen etter at du har kommet hjem fra arbeid. Samtidig kan du med lagets uteplasser på begge sider nyte solen nøyaktig når du ønsker.

Smarte løsninger gir en enkel hverdag

På Storhaugen er det viet mye fokus til smarte og gjennomtenkte planløsninger som fungerer i det daglige livet etter at man har tatt over sin nye leilighet.

Muligheter for tilvalg

Du skal være fornøyd med prosessen. Et hjem er ikke bare et hjem, det skal være DITT hjem. Kommer du tidlig inn i byggeprosessen får du muligheten til å sette ditt personlige preg på boligen.

6 rekkehus kommer også

Her kommer også 6 topp moderne, lyse og familievennlige selveier-rekkehus midt i Fillan sentrum på Hitra. Alle husene vil få en egen carport, og det vil bli rikelig med gjesteplasser i området. Med TOBB som en solid utbygger kan du føle deg trygg når du skal kjøpe din nye bolig.Boligene ligger ved Storhaugen, et steinkast unna alle sentrumsfasilitetene på Fillan. Her bor du usjenert, men med nærhet til alt Fillan har å by på. Boligprosjektet er ypperlig for både familier og førstegangsetablerere. Kontakt megler for mer informasjon.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.