Solsletta familieboliger

Solsletta Familieboliger

Litt ovenfor Strinda Hageby, vil det snart bli bygget moderne familieboliger i et bilfritt nabolag. Herfra når du barnehagen, skolen, butikken, fotballtreninga og bussen til fots!

Gode solforhold, utsikt mot fjorden og innholdsrike planløsninger gjør Solsletta til det perfekte nabolag. Første salgstrinn består av 21 familieboliger med ulik størrelse og utforming. 9 av disse er allerede solgt, så her gjelder det å være tidlig ute!

Hvis barna fikk velge!

Les mer om Solsletta familieboliger her!


Boligtype A m/kjeller

Dette er en innholdsrik bolig med god planløsning på 3 etg. Boligen har en luftig balkong ved kjøkkenet, svale soverom på bakkeplan, kjellerstue og glassvegg ned mot Trondheimsfjorden. Her får du egen sportsbod plassert ved inngangsdøren for enkel lagring av sportsutstyr og leker, samt hageflekk både foran og bak boligen.

Boligtype B med toppetasje

Et fleksibelt hjem på 3 etg. med gode og moderne kvaliteter. Boligen har takterrasse vendt mot sola, loftstue, 2 bad, gjeste-wc i entreen og mulighet for 5 soverom. Ved inngangsdøren får du egen sportsbod for enkel lagring av sportsutstyr og leker. Boligen har privat hageflekk både foran og bak.

Boligtype A

Dette er en innholdsrik bolig med god planløsning på 2 etg. Boligen har en luftig balkong ved kjøkkenet, svale soverom på bakkeplan og glassvegg ned mot Trondheimsfjorden. Her får du egen sportsbod plassert ved inngangsdøren for enkel lagring av sportsutstyr og leker, samt hageflekk både foran og bak boligen.