Trinn 3 i salg nå

5 leiligheter sentralt i Tegefjäll, Åre

Høyt opp med fantastisk utsikt ligger Tegevyn 3. 5 leiligheter med høy standard og ski in ski out. Her kan du slappe av på verandaen etter en lang dag i Åres løypenett, eller kanskje en herlig dag på snøscooter eller langrennski. De siste årene har Åre også utviklet seg som en sommerdestinasjon, med sykling, fjellturer, jakt og flere andre aktiviteter. Mulighetene er mange i Åre, sommer som vinter. 

Alle leilighetene har fullt utstyrte bad og kjøkken, varme i alle gulv, utvendig bod og egen parkeringsplass. 

Her kjøper man en leilighet fra en erfaren utbygger som tidligere har bygd to tilsvarende bygg i nærheten. 

Bestill prospekt

Nå kommer Tegevyn 3 for salg. Registrer din forhåndsinteresse og vær blant de første til å motta ny informasjon om leilighetene og prospektet når det er klart.

ÅRE

Åre er skandinavias alpine hovedstad. Her samles folk fra flere land i en herlig internasjonal atmosfære. Åre er en destinasjon i internasjonal toppklasse med butikker, yrende uteliv, eksklusive restauranter og opplevelser året rundt. Tegefjäll ligger like ved Åre som en oase for fjell- og fritidsinteresserte.

TEGEFJELL

Tegefjäll ligger mellom Åre og Duved og er et komplett området med skiheiser og nedfarter som henger sammen med Duved. Området har et stort servicehus med resepsjon for hytteutleie og service, skiutleie og restaurant. Tegefjäll er perfekt for barnefamilier med direkte adkomst til barneheiser i nærområdet. Sammen med Duved tilbyr området til varierende nedfarter og spor opp mot Ullådalen. Det går skibuss til Åre fra Tegetornet.

SKI IN / SKI OUT

Bygget ligger fint til rett ved Gunillbacken og du kan kan spenne på deg skiene rett uten for ytterdøren og skli ned til Gunilliften. Her er du midt mellom flere trekk og nedfarter som gir deg gode mulighet for å komme deg ut i løypene for både Duved og Tegefjell. På kartet lenger ned på siden kan du studere løypenettet.

Tegefjäll venter

Leilighetsvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.