Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Takk for henvendelsen! Vi tar kontakt!

Bo på Frøya!

Det gleder oss at Uffehagen Borettslag på Frøya har blitt så godt mottatt i markedet, nå er det kun 2 leiligheter ledig! Med sin sentrale beliggenhet og 5-års nybygg-garanti ligger alt til rette for at du skal finne en leilighet å trives i her.

Meget sentralt på Sistranda på Frøya, beliggende i et attraktivt område finner du de moderne leilighetene i Uffehagen Borettslag. Prosjektet byr på totalt 14 flotte 3-roms leiligheter fordelt på 2 bygg i Mellomveien 20 og Øvre Midtsian 6. Leilighetene leveres med moderne standard og gangavstand til alt av fasiliteter. Leilighetene er på ca. 80 kvm, med attraktiv beliggenhet ca. 200 meter fra butikker, legesenter, hotell, kommunehus, skoler mm. Videre får du lave bokostnader samt en enklere hverdag.

Området rundt preges av korte avstander, og i løpet av få minutter kan du nå det meste nærområdet har å by på av servicetilbud og opplevelser. Uffehagen Borettslag byr på en idyllisk, rolig og samtidig sentral beliggenhet.

Mellomveien 20 // 8 leiligheter

Mellomveien 20 byr på 8 leiligheter. Leilighetene har egen svalgang og balkong med svært gode solforhold. Hver leilighet har egen parkeringsplass og egen isolert bod ved inngangsdør. Det er også heis i bygget.


Pris:
kr. 1.836.000,-
Andel fellesgjeld:
kr. 1.224.000,-
Omkostninger totalt
: 19.514,-
Total pris:
kr. 3.079.514,-
Felleskostnad pr. mnd:
kr. 4.746,-

Øvre Midtsian 6 // 6 leiligheter

Øvre Midtsian 6 byr på 6 leiligheter. Leilighetene har egen svalgang og balkong med svært gode solforhold. Hver leilighet har egen parkeringsplass og egen isolert bod ved inngangsdør.


Pris: kr. 1.836.000,-
Andel fellesgjeld:
kr. 1.224.000,-
Omkostninger totalt
: 19.514,-
Total pris:
kr. 3.079.514,-
Felleskostnad pr. mnd:
kr. 4.746,-

Her bor du i rolige og trygge omgivelser

Uffehagen Borettslag tilbyr deg en rolig og trygg hverdag i en nøkkelferdig leilighet. Leilighetene har kvaliteter du vil sette pris på i din hverdag, og som gjør det enkelt å trives. Her kan du leve et aktivt liv uansett hva dine forutsetninger er. Uffehagen Borettslag har blitt svært godt mottatt på Frøya, og vi står klare til å svare på dine spørsmål om prosjektet. I boligvelgeren kan du se hva som er ledig i de to ulike byggene. Meld gjerne interesse i skjema på siden, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

  • Mellomveien 20

    Se ledige leiligheter
  • Øvre Midtsian 6

    Se ledige leiligheter

Meld interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

En leilighet å trives i

De nye leilighetene på Uffehagen Borettslag blir lyse, praktiske og gir rom for trivsel og hygge. Her kommer du hjem til en nøkkelferdig leilighet som følger alle oppdaterte krav fra tekniske forskrifter. For deg som beboer betyr det mindre tid til vedlikehold og arbeid, og mer tid til trivsel. Kommer du tidlig inn i kjøpsprosessen får du også muligheten til å påvirke kvalitetene i din leilighet gjennom tilvalg.

Et vakkert område

Sistranda preges av frisk natur, sjø, vind og vær og ligger vakkert til, omkranset av mer enn 5400 holmer og skjær. Frøya byr på kultur, idrett, fiske og festivaler og arrangement. Her kan du leve et aktivt liv uansett hva dine forutsetninger er. Velkommen til ditt nye hjem!

Finn roen - senk skuldrene

Her kan du finne roen og senke skuldrene, i en leilighet med moderne kvaliteter som du vil sette pris på. Hver leilighet har egen svalgang og balkong med svært gode solforhold, samt egen parkeringsplass og egen isolert bod ved inngangsdør. Her er det godt å være for både liten og stor!

5 års nybygg-garanti

Med 5 års nybygg-garanti ligger det til rette for at du kan leve godt og enkelt i nye og praktiske omgivelser. Vi bistår deg i hele prosessen, slik at du kan være trygg i din overgang til ny bolig. Ta kontakt med Anders eller Simen for en hyggelig gjennomgang av prosjektet.