REGISTRER DIN INTERESSE

Send oss din kontaktinformasjon så holder vi deg oppdatert om leilighetene i Ullådalsstugan.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

U L L Å D A L S
S T U G A N700 meter over havet, på slutten av veien møter du uberørt natur og vidstrakte fjell. Her i Ullådalen blir det bygget 78 eksklusive leiligheter på mellom 45 - 180 kvm, alle med store balkonger og uhindret utsikt ut over villmarken og de majestetiske fjellene. Følelsen av isolasjon og stillhet er tydelig her, selv om Åre by ikke er langt borte - og heiser, skispor og turstier finnes rett utenfor døren din.

Ullådalsstugan er bygget med stor ærbødighet for det omkringliggende landskapet. Den moderne fasaden av tre, stein og glass følger nøye med naturen i sin runde form som åpner seg mot Mullfjället.

Ambisjonen har vært å skape en moderne fritidsbolig som tilbyr uovertruffen funksjonalitet, logistikk og livskvalitet. I minste detalj. Med sjenerøse lagringsmuligheter, treningsrom og spa-fasiliteter, garasje og restaurant.

Boligene har gjennomgående høy kvalitet og slitesterk materiale som gjenspeiler omgivelsene - på en ny og moderne måte. Velkommen til Ullådalsstugan.B Y G G E TUllådalsstugan danner et arkitektonisk landemerke i det svenske fjelllandskapet. Den buetformede bygningen i tre, glass og stein er designet for å gi sjenerøse, uforstyrrede og møblerte balkonger med maksimal sørvendt og uhindret utsikt ut over Ullådalen og Mullfjället.

Planløsningene er lyse og gjennomgående, med en åpen atmosfære som inviterer deg til å slappe av. Like viktig er funksjonelle og logistiske behov - det skal være lett å komme til og fra ditt nye drømmehjem i fjellheimen. Kjør bilen direkte inn i den private garasjen og ta heisen opp til din leilighet, spa med basseng og badstue, treningsstudio, salong eller restaurant.

Ski inn / ski ut fungerer like smidig. Det er direkte forbindelse til byggets skjermede uterom hvor man kan spenne på seg alpinskiene og enkelt ta heisen opp til Åreskutan, eller ta seg en tur rundt Åreskutan på langrennsski. Den unike arkitekturen og de smarte funksjonene inspirerer og oppmuntrer moderne menneskers aktive liv på fjellet.
I N T E R I Ø RVisjonen er en moderne fjellbolig med kompromissløs funksjon og design, noe som gir rom for den unike naturen. Med inspirasjon fra omgivelsene og den skandinaviske designarven er jordiske materialer og toner en harmonisk base i hjemmene - hele året. Hvite pigmenterte eikegulv, lyse gråvegger og tredører gir mykhet og legger et kvalitativt fundament. Den konsekvent varme gråbrune fargen på innredning med mørkebrune lærhåndtak gir et tegn og en skreddersydd følelse. Hver kvadrat er gjennomtenkt og til bruk. Navet i leilighetene er det store rommet hvor kjøkken og stue møtes. Flere av leilighetne har også peis. Et sted for sosialisering eller avslappende rekreasjon. Men fremfor alt, den første parkett mot ørkenens skiftende årstider, farger og dramatisk essens.
K J Ø K K E NKjøkkenet er det opplagte midtpunktet for leilighetene og preges av en fusjon mellom tradisjonell trekultur og moderne minimalisme. De varm-grå undersskapene står i til til benkeplaten i vakker naturstein. Skaphåndtak med skinndetaljer, blandebatteri i god kvalitet og karakteristisk matt svart belysning skaper et kjøkken langt utover standard. Materialene er nøye utvalgt for å stå imot slitasje, uthold samlinger i gode venners lag, kunst og håndverk all kunst og mye mer.S O V E R O M


Soverommene kjennetegnes av komfort kombinert med overflateeffektivitet og god lagring. I hovedsoverommet møtes et gråbrunt vegg til vegg teppe i ull med høye garderober med varmgrå skapdører og mørkebrune lærhåndtak, samt åpne hyller med sømløs overgang til veggen. De andre soverommene og hallen tilbyr samme type takhøy lagring med grå dører og lærhåndtak, samt dekorasjoner av strukturert eik melamin. Hallen tilfredsstiller også behovet for sitteplasser i form av en plassbygget benk med lagring.L E I L I G H E T E N E

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.