Hva er boligen min verdt?

30 leiligheter nå for salg- 21 solgt allerede!

Er du på jakt etter en koselig, lun ferieleilighet med perfekt plassering i et av Norges mest attraktive skidestinasjoner? Da har du kommet riktig. Disse lettstelte ferieleilighetene omgitt av helårs idyll, kan gi gode ferieminner for hele familien. Den åpne planløsningen innbyr til sosial hygge, og soverommene i hver bolig gir mulighet for flere sengeplasser.

Vangslia Fjelltun ligger idyllisk til i hjertet av Vangslia i Oppdal kommune. Hyttekomplekset har umiddelbar nærhet til alpinanlegget og skiheisene med ski in/ski out mulighet - med andre ord perfekt for ski- og aktivitetslystne. Oppdal er kåret til en av Norges mest attraktive skidestinasjoner, noe som er svært forståelig. 

Meld din interesse nå, og få mer informasjon om leilighetene.

MELD DIN INTERESSE

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

oppdal såklart!

Oppdal skisenter er et av Norges største og kan skilte med fem ulike løypeområder, fordelt på fire fjell og med et samlet løypenett på omlag 56 kilometer. Her finnes både barnevennlige løyper, terrengparker og flere ulike vanskelighetsgrader som gir et allsidig anlegg som passer for alle. Det er ikke bare vinterstid at Oppdal lokker til rekreasjon. 

Mulighetene er mange!

Sommerstid er det flust av turmuligheter i området og sentrum ligger like i nærheten. I sentrum kan du være med på alt i fra Friluftsvukku med masse fart og moro, til Moskussafari, rafting, juving, luftsport, golf eller sykkelturer i nydelig natur. Rauøra frister med bademuligheter, deilig sandstrand og volleyballbane. Eller hva med en gondoltur til toppen av Skørstadhovden?