Ferdigstilte leiligheter i Vanvikan sentrum
11 SOLGT!

Ta kontakt med megler for visning.

Velkommen til vanvikan panorama

Vanvikan Panorama er intet mindre enn en perle ved fjorden. Det er svært få forunt å komme hjem fra en stressende arbeidsdag for så å nyte den mediterende utsikten og å høre bølgene slå mot strandkanten. Her strekker utsikten seg fra Sylan i øst til Trollheimen i sør. Her bor du tett på Trondheimsfjorden, kun 35 min unna Trondheim sentrum!

Med gangavstand til barne- og ungdomsskole, Vanvikanhallens aktivitetsmuligheter, og dagligvarehandel og øvrige omgivelser ligger alt til rette for trygge og gode oppvekstsvilkår for store og små.

Vi vet at du vil trives i ny leilighet i Vanvikan Panorama!

SE DE FERDIGSTILTE LEILIGHETENE HER

Meld interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Sol og sjø som nærmeste nabo

De fleste av oss liker sol og sjø. Vanvikan og Langnesveien kan tilby kombinasjonen sjøutsikt og sol i samme himmelretning! Her slipper du å ha sola på den ene siden av huset og sjøutsikten på den andre. Bygda er m.a.o sørvendt! Må du har mer ut av sjøen enn nydelig utsikt, så kan Vanvikan by på egen småbåthavn.

kun 35 minutter fra trondheim

Vanvikan har vokst seg sterk som ei industribygd med flere små og store bedrifter, med de fleste lokalisert i næringshagen LIV. Sentrum består av dagligvarebutikk, bensinstasjon, interiør- og blomsterbutikk. Barne- og ungdomskole, og flere barnehager finnes i bygda.