Berg Hageby

22 eksklusive leiligheter kommer for salg!


Unike leiligheter for unike mennesker.

Velkommen til Berg Hageby – 22 eksklusive leiligheter i et intimt og unik boligprosjekt med etterspurte kvaliteter på attraktive Berg.

Berg Hageby. Intimt, unikt og mer eksklusivt

Berg Hageby er et unikt prosjekt som er tilpasset nabolaget og som skiller seg fra det vanlige nybyggprosjektet ved å være mindre og mer eksklusivt. Ønsker du å flytte til en enklere hverdag, men ønsker å ikke bo i det typiske store nyboligprosjektet, vel, da er det Berg Hageby du vil bo. Her vil det bli gjennomgående høy standard hvor det er lagt vekt på viktige detaljene.

Berg Hageby blir et intimt prosjekt med kun 22 leiligheter, fra 40 kvm til 120 kvm fordelt på 3 bygg på 2 og 3. etasjer. Alle leilighetene i 1. etasje får eget generøst hageareal. Flere leiligheter får opptil 4,5 meter takhøyde som gir ekstra god romfølelse og lys. Toppleilighetene får heis rett inn i leiligheten. Og selvfølgelig er det parkeringskjeller med god plass til bilen


Det ligger i detaljene

Berg Hageby ligger med bekvem avstand til det du trenger, men samtidig tilbaketrukket og med fredfylt ro i et veletablert og vakkert nabolag.

De gjennomtenkte planløsningene, materialvalgene og vår omtanke for detaljer sikrer høy kvalitet og funksjonalitet. Åpne planløsninger og store vindusflater og ekstra høyde under taket lar naturlig lys flomme inn og skaper en luftig romfølelse og atmosfære. Så sett deg godt til rette i godstolen og kjenn på den gode følelsen av å ha valgt riktig – følelsen av å endelig være hjemme. Hjemme i Berg Hageby.

Meld din interesse


Fyll ut informasjon om deg selv, så tar vi kontakt

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel