D1 Hovden

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Om prosjektet

Hovden Nyhavna kommer for salg!
Vi skal nå legge ut 18 nye 2-roms- og 3-roms-leiligheter, fra 41,5 kvm til 44 kvm. Leiligheter med store balkonger. De fleste leilighetene er sørvendt inn mot prosjektets parkareal.

Øvre Nyhavna
Drømmen om et liv ved byen og ved fjorden, Det er ikke rart at folk elsker Nyhavna. Her bygges en ny bydel og hele området er i en støpeskje. Nært knyttet til sentrumslivet, men med egen puls. Her bor du sentralt, mens det er kort vei til sentrum, sjø og grønnmark. En stor park mellom byggene inviterer til varme sommerkvelder, og den friske lukten av sjø, vind og vann blir en del av hverdagen her på Øvre Nyhavna. Her kan du tusle fra egen dør, gjennom grøntdraget – og helt ned til Trondheimsfjorden.
Vi mener at dette er den beste tomta i byen. Det er like sentralt, unikt og fremtidsrettet, men med det lille ekstra. Det er den flotte arkitekturen, de smarte planløsningen og den utsøkte beliggenheten som ofte gjør hele forskjellen.

Vi bygger for fremtiden
Nyhavna-området smelter sammen til en urban og moderne bydel, og blir en integrert del av sentrum.
Beliggenheten er det mest unike ved prosjektet. Du har nærheten til vannspeilet og sjøen. Dette er starten på Ladestien. Du kan spasere ned på Nyhavna, samtidig som du har kort vei til handel. Om få år vil området ha utviklet seg til noe helt unikt. Da har vegetasjonen kommet, og ting har «satt seg». Naboeiendommene er bygd ut og det vil være flere kafeer og restauranter i gangavstand. Det blir et levende bomiljø, men samtidig tilbaketrukket.

Noe av det unike med Øvre Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære – kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og få minutter til Ladestien og Trondheimsfjorden, oppsøker du det du til enhver tid trenger. Her har du ro, og her har du puls.

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.