Easy Byåsen

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Om Easy Byåsen

  • Treningsrom
  • Uteplass med grill
  • Smørebod
  • Godt kollektivtilbud
  • 15-70 kvm
Velkommen til Easy Byåsen hvor det stiftes et nytt borettslag bestående av 27 koselige leiligheter! Alle leilighetene er nyoppusset med eget bad og kjøkken, med praktiske fellesarealer og alt du trenger i hverdagen like ved!

Easy å komme seg inn på boligmarkedet

Her har du muligheten til å finne 27 nyoppussede leiligheter med lavere månedskostnad ved å eie fremfor å leie! De enkle og lettstelte leilighetene er perfekte for deg som alltid er på farten eller deg som ser etter en rimelig måte å komme deg inn på boligmarkedet!

Easy å komme seg rundt

Med kort vei til kollektivtilbud kan du komme deg fra Byåsen til sentrum, sør eller øst med få eller ingen mellomstopper. Noen minutter unna finner du metrobuss tar deg direkte til sentrum for shopping, eller til NTNU Gløshaugen eller Dragvoll for studier. Rett rundt hjørnet har du buss som tar deg rett til Pirbadet, Tiller eller Sandmoen. Så her finner du kollektivtilbudet for både jobb og studier!

Easy å holde seg i form

Ikke kast bort penger på treningsstudiomedlemsskap du aldri har tid til å benytte. Easy Byåsen har treningsrom i kjelleren som gjør det lett å holde seg i form og sparer deg tid i hverdagen. Og hvis du liker lange skiturer så finner du skibod i kjelleren og bymarka et steinkast unna.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel