Utsolgt

Alle leilighetene i prosjektet er solgt og kjøperne kan glede seg til innflytting sommeren 2021.

Utsolgt! Byggingen er godt i gang

Velkommen til Hårstad Minde med 52 nye splitter nye leiligheter på Tiller! Bo lettvint, pent og arealeffektivt i et populært forstadsområde - nært både handels- og infrastruktur og større arbeidsplasser. Velg mellom ulike leilighetstyper i størrelse, form og plassering i et borettslag på Tiller.

Leilighetene er utstyrt med balkonger som vender seg mot sola i sør og alt er lagt til rette for et smart og komfortabelt hverdagsliv med blant annet heis, parkeringskjeller og bod. Bygget omkranses av grøntarealer, og tomta grenser tett opp mot skog og større landskapsområder. Tur- og rekreasjon, handel og restauranter, trening, trim og trivsel: Uansett behov har du det nært deg fra leilighetene ved Hårstad Minde.

På grunn av situasjonen med coronavirus har vi for tiden ingen fellesvisninger. Ta kontakt med en av våre meglere for en privatvisning i visningslokalet ved tomta i Hårstad Mindes veg. Her kan du bli kjent med området og de ulike leilighetstypene.


Registrer deg

Prosjektet er utsolgt, men registrer deg her og en megler kan kontakte deg om liknende prosjekter.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Ny leilighet for under kr 4 000 pr mnd!

Veldig mange har problemer med å komme seg inn på boligmarkedet i dag. Heldigvis finnes det nå en løsning for flere som er på boligjakt. På Hårstad Minde har du en gylden mulighet til å eie din splitter nye leilighet for kun kr 3 849 kr mnd!


Regnestykket er med utgangspunkt i leilighet 01-11 og 1,5 % nominell rente på fellesgjelden med 10 års avdragsfrihet. Egenkapital 30% (kr 657 000). Skattefradrag forutsetter skattbar inntekt. Fellesutgiftene vil etter budsjett øke til kr 7346,- pr mnd. i år 11 når avdragene starter å løpe.LEILIGHETSVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Leilighetstyper

Ti ulike leilighetstyper med variert boligareal. Fire tilnærmet identiske etasjer med romslige, sørvendte balkonger. Totalt 52 leiligheter fordelt på ett bygg.

Dette utgjør essensen i byggetrinn 1 ved Hårstad Minde. Her sikrer du deg en pen bolig i arealeffektivt format - som legger til rette for et praktisk, lettvint og komfortabelt hverdagsliv. Gode planløsninger ivaretar alt en kompakt leilighet trenger, og oppholdsrommene strekker seg mot lyset og utsikten i sør.

Leilighet

Type B

Leilighet

Type G

Leilighet

Type A - UTSOLGT

Leilighet

Type C - UTSOLGT

Leilighet

Type D - UTSOLGT

Leilighet

Type E - UTSOLGT

Baderom

Type E - UTSOLGT

Leilighet

Type F - UTSOLGT