Hårstad Minde 3

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Visning hver torsdag kl 12-13 og 17-18


Familievennlige leiligheter på Tiller med gode planløsninger


Psst! Stor interesse og flere solgt! Snart blir du og jeg naboer

Hårstad Minde 3 - salget har startet!

Velkommen til Tiller, Hårstad Minde og salgstrinn 3 med splitter nye leiligheter! Her bor du lettvint, pent og arealeffektivt i et populært forstadsområde, nært både handels- og infrastruktur og større arbeidsplasser. Velg mellom ulike leilighetstyper i størrelse, utforming og plassering i dette populære borettslaget på Tiller. Interessen på trinn 1 og 2 av Hårstad Minde var stor og salgstrinnene ble fort utsolgt.

Leilighetene ligger på solrik tomt med trivelige balkonger og alt er lagt til rette for et smart og komfortabelt hverdagsliv med blant annet heis, parkeringskjeller og bod. Bygget omkranses av grøntarealer, og tomta grenser tett opp mot skog og større landskapsområder. Tur- og rekreasjon, handel og restauranter, trening, trim og trivsel: Uansett behov har du det nært deg fra leilighetene ved Hårstad Minde 3.

Leilighetsvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Hårstad Minde 1 og 2 - en salgssuksess!

Hårstad Minde trinn 1 og 2 var en stor salgssuksess hvor begge salgstrinnene fort ble utsolgt. Vi gleder oss derfor nå å kunne tilby deg helt nye og flotte leiligheter for salg i salgstrinn 3. Leilighetene varierer i størrelser og utforming så det blir lettere for deg å velge en leilighet som passer deg og dine behov.