Velkommen til Tiller og Hårstad Minde 2!

Interessen har vært enorm på trinn 2 av Hårstad Minde, nå med 58 splitter nye leiligheter i salg! Bo lettvint, pent og arealeffektivt i et populært forstadsområde - nært både handels- og infrastruktur og større arbeidsplasser. Velg mellom ulike leilighetstyper i størrelse, form og plassering i et borettslag på Tiller.

Leilighetene ligger på solrik tomt med trivelige balkonger og alt er lagt til rette for et smart og komfortabelt hverdagsliv med blant annet heis, parkeringskjeller og bod. Bygget omkranses av grøntarealer, og tomta grenser tett opp mot skog og større landskapsområder. Tur- og rekreasjon, handel og restauranter, trening, trim og trivsel: Uansett behov har du det nært deg fra leilighetene ved Hårstad Minde.

LEILIGHETSTVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Se prospekt

Registrer infoen din i skjemaet og du vil få mulighet til å se/ laste ned prospektet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Leilighetstyper

Fire etasjer med ulike leilighetstyper, variert boligareal og forskjellige planløsninger. Altaner eller takterrasse - valget er ditt. Totalt 58 leiligheter fordelt på to bygg.

Dette utgjør essensen i byggetrinn 2 ved Hårstad Minde. Eierne sikrer seg pene boliger i arealeffektivt format - som legger til rette for et praktisk, lettvint og komfortabelt hverdagsliv. Gode planløsninger ivaretar alt en kompakt leilighet trenger, og oppholdsrommene strekker seg mot lyset og utsikten.


Trinn 1 - en salgssuksess

Det første trinnet av Hårstad Minde var svært populært. Byggingen er i full gang og 52 kjøpere kan glede seg til innflytting allerede sommeren 2021.