Hårstad Minde 3 - kommer for salg!

Velkommen til Tiller og Hårstad Minde 3 med 27 splitter nye leiligheter på Tiller! Her bor du lettvint, pent og arealeffektivt i et populært forstadsområde - nært både handels- og infrastruktur og større arbeidsplasser. Velg mellom ulike leilighetstyper i størrelse (39-65 kvm), utforming og plassering i dette populære borettslaget på Tiller. Interessen har vært enorm på trinn 1 og 2 av Hårstad Minde og alle leiligheter er allerede utsolgt.

Leilighetene ligger på solrik tomt med trivelige balkonger og alt er lagt til rette for et smart og komfortabelt hverdagsliv med blant annet heis, parkeringskjeller og bod. Bygget omkranses av grøntarealer, og tomta grenser tett opp mot skog og større landskapsområder. Tur- og rekreasjon, handel og restauranter, trening, trim og trivsel: Uansett behov har du det nært deg fra leilighetene ved Hårstad Minde 3.

Meld interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Hårstad Minde 1 og 2 - en salgssuksess!

Hårstad Minde trinn 1 og 2 var en stor suksess med svært mange interessenter, og byggingen er godt i gang.