Kadetten Nyhavna

Leiligheter som har alt - også parkeringsplass. Velkommen til Kadetten, Øvre Nyhavna!I den ene retningen ligger sentrum en kort gåtur unna. Snur du deg, står du allerede ved inngangen til Lades praktfulle natur. Her får du et uteområde for både store og små. Den utvendige hagen har gode sol- og lysforhold. Her kommer det benker på solrike steder og store gressområder perfekt for piknik og avslapning. Det er en boligdrøm.

Og enestående beliggenhet fortjener enestående leiligheter. Her forenes gode løsninger, godt håndverk og urbanitet. Treverk puster liv i de moderne linjene. Beliggenheten, materialene og interiøret smelter sammen til det vi våger å kalle drømmeleiligheter. Og snart er de virkelighet.

Kanskje blir det din?

Unik beliggenhet

Med én fot i vannkanten og den andre i sentrum, er Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Her vil du i fremtiden finne det meste du er ute etter.

Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom. Det er stikkord for områdeutviklingen. Nye bykrav til kollektivtrafikk gjør det praktisk for pendlere og syklister, samtidig som det er behagelig for alle som promenerer og lever livet sitt der.

Noe av det unike med Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære – kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og få minutter til Ladestien og Trondheimsfjorden, oppsøker du det du til enhver tid trenger.

En leilighet som du fortjener

Kadetten Nyhavna byr på 22 toppmoderne 2 og 3 roms leiligheter med smarte planløsninger og kvalitet i hver kvadratmeter. I hver etasje finner du den samme kvaliteten og komforten du fortjener i ditt nye hjem. Hver leilighet har sin egen balkong, og heisen bringer deg rett til døren. Finn boligroen her.

En bydel kommer til live

Denne bydelen er kanskje mest kjent for sin historie. Men eventyret om Nyhavna er så vidt begynt. Og nå begynner et nytt kapittel.

For Nyhavna er i ferd med å blomstre. Ikke bare med grønne lunger og parker, men med et yrende folkeliv. Med spisesteder, servicefunksjoner, sykkelstier, handel og boliger. Det blir et område hvor du ikke bare kan bo, men leve. Tilbaketrukket, men med puls. Moderne, men med historisk nerve. Et sted hvor barn kan vokse opp – og eldre roe ned.

Her får du ikke bare et nytt og moderne hjem, men blir også omgitt av flotte og innholdsrike omgivelser, hvor gammelt møter nytt. Vi gleder oss til å være med gi denne bydelen litt ekstra vind i seilene. For nå er en av Trondheims beste beliggenheter i ferd med å få alt den har manglet - liv!

Boligvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel