Kikkut - Husbyåsen

Kikkut Deleie gir flere muligheten til å realisere boligdrømmen i samarbeid med Coo.


Hvordan fungerer det?​

Med Deleie-modellen til Coo som ligger til grunn for Kikkut Deleie, hjelper vi flere å bli eier av egen bolig. Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen, kan Coo kjøpe leilighetene sammen med deg. Du står som eier av boligen, mens vi er medlånetager visavis banken.
​Med Kikkut Deleie, kan du eie så lite som 30% av boligen og Coo resterende 70%. Du kan deretter gradvis kjøpe Coo ut av boligen når du har økt din egenkapital, enten i form av kontanter eller i kombinasjon med eventuell verdiøkning på din del av boligen. Normalt sett vil det ta 3-5 år innen du har overtatt 100% av boligen.

Regnestykket​

Koster en leilighet kr 3.000.000 eks omkostninger og vi inngår en Kikkut Deleie avtale med deg på 50/50-basis, vil du ved 15% egenkapitalkrav kun måtte ha halvparten av nødvendig egenkapital.

Er DelEie noe du kunne tenkt deg? Book et uforpliktende møte med Coo her: https://calendly.com/coo-booking/intromote-digitalt-teams


LEILIGHETSVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld Interesse


Meld deg på for å holde deg oppdatert om prosjektet og å være først til å få informasjon.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel