Kikkut - Husbyåsen

Ulike størrelser og løsninger

Her kommer det splitter nye leiligheter i ulike størrelser og planløsninger. Med ett, to eller tre soverom, noen med walk-in closet. Størrelser fra 34-82 kvm BRA. Sørvendte verandaer, mange med flott utsikt.

I KikkUt Husbyåsen får alle leilighetene egen parkeringsplass. 4 leiligheter; B101, B102, B201 og B202, får egen p-plass utvendig. Det bygges parkeringskjeller med heis opp til alle etasjer hvor resten av leilighetene får egen plass til bilen. Om du har p-plass, inne eller ute, vil det bli tilrettelagt for elbillading på din parkeringsplass.’’

Mer for pengene

Her kan du sikre deg drømmeboligen fra kun kr 2 540 000,- + omk. Inkludert i prisen får du selvsagt p-plass i p-kjeller. Du skal selvsagt ikke betale noe før leiligheten står ferdig.

Bygging igangsatt, nå er vi i gang!

Grunnarbeidene på tomta har nå pågått en god stund. Byggekrana er også reist, og straks er vi i gang med støping av kjellergulv. Her skjer det bygging og utvikling hver dag, og vi gleder oss til fortsettelsen. Ta gjerne turen for å se med egne øyne.

Landlig, men sentralt

Til tross for sin skjermede og rolige beliggenhet er Kikkut sentrumsnært. Bare en kort sykkeltur unna finner du alt fra dagligvarebutikker og torg til restauranter og kulturhus. I nabolaget ligger populære Remarka med et flott og variert utfartsterreng sommer som vinter.


Velkommen hjem

Når føler du deg hjemme? Er det når du kommer til nabolaget ditt, eller er det i det øyeblikket du krysser dørstokken? Kikkut ligger i Husbyåsen, et nabolag hvor innbyggerne setter tilhørighet og trivsel i sentrum - nettopp fordi et hjem er så mye mer enn bare en bolig. Velkommen til Kikkut, velkommen til Husbyåsen, velkommen hjem.

LEILIGHETSVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld Interesse


Meld deg på for å holde deg oppdatert om prosjektet og å være først til å få informasjon.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel