Kikkut - Husbyåsen

Ulike størrelser og løsninger

Her kommer det splitter nye leiligheter i ulike størrelser og planløsninger. Med ett, to eller tre soverom, noen med walk-in closet. Størrelser fra 34-82 kvm BRA. Sørvendte verandaer, mange med flott utsikt. Bygget får parkeringskjeller og inkludert i prisen er en p-plass i kjeller eller på bakkeplan. Det blir forberedt fremføring av strøm for el-bil lading.

Mer for pengene

Prisene i prosjektet blir hyggelige sammenlignet med andre nyboligprosjekt i Stjørdal. Her får du en to-roms inkl. p-plass og omkostninger for under 2 mill. Vår dyreste leilighet koster 5 990 000,-, til gjengjeld får du panoramautsikt over Stjørdal og fjorden og tre soverom. Her har vi altså noe for alle og enhver.

Landlig, men sentralt

Til tross for sin skjermede og rolige beliggenhet er Kikkut sentrumsnært. Bare en kort sykkeltur unna finner du alt fra dagligvarebutikker og torg til restauranter og kulturhus. I nabolaget ligger populære Remarka med et flott og variert utfartsterreng sommer som vinter.


Velkommen hjem

Når føler du deg hjemme? Er det når du kommer til nabolaget ditt, eller er det i det øyeblikket du krysser dørstokken? Kikkut ligger i Husbyåsen, et nabolag hvor innbyggerne setter tilhørighet og trivsel i sentrum - nettopp fordi et hjem er så mye mer enn bare en bolig. Velkommen til Kikkut, velkommen til Husbyåsen, velkommen hjem.

BOLIGVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld Interesse


Meld deg på for å holde deg oppdatert om prosjektet og å være først til å få informasjon.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel
  • Rekkehus

    Sjekk også ut våre rekkehus like ved Kikkut Husbyåsen!