Rekkehus Husbyåsen

Når føler du deg hjemme? Er det når du kommer til nabolaget ditt, eller er det i det øyeblikket du krysser dørstokken?

Når føler du deg hjemme? Er det når du kommer til nabolaget ditt, eller er det i det øyeblikket du krysser dørstokken?

Husbyåsen er et nyetablert nabolag hvor innbyggerne setter tilhørighet og trivsel i sentrum - nettopp fordi et hjem er så mye mer enn bare et hus. I Husbyåsen bor folk av alle aldre og omgivelsene er utformet for at hverdagen enklere skal henge sammen. Når du i tillegg kan velge mellom flere boliger med forskjellige løsninger, på samme sted, begynner det å ta form av et hjem.

Så hva er det egentlig som skal til for at du velger å flytte hit, bo her og leve her? Er det fordi Stjørdal har blitt et yrende sentrum for vekst og tilflytting? Er det fordi det er så enkelt å fly ut i verden? Eller er det fordi Stjørdal er et trafikknutepunkt at folk flytter hit, og blir boende her?

Å komme seg til og fra er selvfølgelig viktig, men til syvende og sist er det hverdagen som møter oss. Vi har samlet noe av det som gjør Husbyåsen til et sted du vil føle deg hjemme:

 • Godt barnehagetilbud
  Et sted der barnet ditt blir sett. Gnist Barnehage Husbyåsen ligger midt i hjertet av byggefeltet. En trygg og moderne barnehage, med ansatte som er opptatt av at hvert enkelt barn skal trives, lære og ha det godt i barnehagen. I nærheten ligger også Taraxacum Barnehage, Fosslia Barnehage og Fosslibekken Barnehage. Her kan du lese mer om Gnist Barnehage.
 • Skole
  Fosslia Barneskole åpnet dørene i 1997, og har i det siste blitt fornyet og utbygget betydelig. Her er i dag skoleplass for over 400 elever. Fra Husbyåsen er det gangavstand til Fosslia Barneskole, og busstilbud for de som ønsker det. Ungdomsskoleelever hører til Stokkan ungdomsskole.
 • Lekeplasser
  Fri utfoldelse i trygge rammer. Fra før har Husbyåsen mange fine lekeplasser, og i forbindelse med de nye boligene vil det nå komme enda flere. Her kan du slippe ut barna og la de leke fritt i trygge omgivelser.
 • Kunstgress- og skøytebane
  Hverdagslek eller sportslig alvor? I Husbyåsen har vi vår helt egne belyste kunstgressbane. Denne er meget populær om sommeren, og om vinteren ligger alt til rette for å lage skøytebane her.
 • Byen
  Selv om Husbyåsen er rolig og skjermet er det også sentralt. Stjørdal sentrum er kun få minutter unna med bil, og her finner du alt du trenger av butikker, kaféer, kjøpesenter, kulturtilbud, idrettshaller, klatrevegg, svømmehall og enda flere kunstgressbaner.
 • Kollektivtrafikk
  Lokalbussen til sentrum går via Husbyåsen hver halvtime, og har via Stjørdal stasjon forbindelser både til omkringliggende byområder i tillegg til Trondheim, Steinskjer og Trondheim Lufthavn Værnes (Nordlandsbanen).
 • Flyplass
  Kort vei til langt vekk, om du vil. Husbyåsen ligger knappe 10 minutter unna Trondheim Værnes Lufthavn, hvor du har hele verden for dine føtter. Her har du direkteruter til store internasjonale flyplasser samt populære reisemål. Flyplassen er også Stjørdals største arbeidsplass.

Hva med takterrasse, 4 soverom, vaskerom, walk-in og fortsatt plass til overs?

Stor og familievennlig bolig, og har alt du trenger fordelt på tre plan. Ønsker du deg takterrasse, fire soverom, vaskerom og en stor walk-in-closet? Denne boligen byr på alt dette. I første etasje er det integrert garasje med praktisk sportsbod. Når du kommer inn i boligen har du vindfang, bad og to soverom. Hovedplanet er det sosiale samlingspunktet. Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandører som HTH, Norema, Sigdal el. lign med integrerte hvitevarer fra Siemens. Hele andre etasje er viet stue og kjøkken i en åpen løsning med vedovn og utgang til en fantastisk flott takterrasse. Den delvis overbyggede terrasseløsningen gir deg et uterom som kan brukes store deler av året, og er selvsagt det perfekte stedet for å nyte varme sommerdager. I underetasjen finner du til sammen 2 soverom. Det romslige hovedsoverommet ligger i en egen avdeling med en walk-in garderobe på over 7 kvadratmeter. I denne etasjen finner du også et moderne bad med tidsriktige fliser, og teknisk rom/bod med skyvedør inn til et separat vaskerom. Hvitpigmentert eikeparkett i alle tørre boligrom, glatte, malte vegger og downlights gir god, og behagelig belysning i oppholdsrommene.

Innhold
U. etasje: 2 soverom, gang/kontorsone, Bad, Bod/teknisk rom, vaskerom
1. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, bad (garasje og utebod)
2. etasje: Stue, kjøkken, takterrasse

Arkitekten har valgt unike farger ved inngangsparti og verandadører på hver bolig. Se oppdatert situasjonsplan for hvilken farge som er valgt på de ulike boligene.

H4-C1

BRA: 175M2
P-ROM: 135M2
SOVEROM: 4
PLAN: 3
PARKERING: EGEN GARASJE
TERRASSE: 30M2
PRIS: 6 100 000,-
STATUS: LEDIG

Ta kontakt om H4-C1

H4-C2

BRA: 175M2
P-ROM: 135M2
SOVEROM: 4
PLAN: 3
PARKERING: EGEN GARASJE
TERRASSE: 30M2
PRIS: 5 950 000,-
STATUS: LEDIG

Ta kontakt om H4-C2

H4-C4

BRA: 175M2
P-ROM: 135M2
SOVEROM: 4
PLAN: 3
PARKERING: EGEN GARASJE
TERRASSE: 30M2
PRIS: 5 950 000,-
STATUS: LEDIG

Ta kontakt om H4-C4

Meld Interesse


Meld interesse

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

5 GODE GRUNNER TIL HVORFOR KJØPE NYTT

Mange tenker at brukt er billigere, og dermed et bedre valg. Men har du tenkt på alt en brukt bolig fører med seg? Her har vi summert opp 5 gode grunner til å kjøpe nytt istedenfor brukt.


1 – Oppfyll drømmen raskere
Du drømmer deg bort, og ser potensialet foran deg. Det virker tilsynelatende mye rimeligere å velge et hjem som du kan restaurere, og forvandle til din drømmebolig. Over halvparten av Norges befolkning pusser opp hvert eneste år, mens de færreste av oss synes dette er gøy. Dessuten tar oppussingen ofte lenger tid enn planlagt, og blir mye dyrere enn man hadde tenkt. Kanskje det er lurere å kjøpe nytt, og få det slik du ønsker med en gang du får nøkkelen i hånda?

2 – Få mer tid
Du har sett for deg hvordan det skal være i hodet, og faller for et oppussingsprosjekt der det er muligheter for å bygge rommene akkurat slik du ønsker. Men etter en ivrig start, oppdager du og partneren din at det er mye mer arbeid enn forutsett. Dere blir fort uenige om hvor lang tid tingene tar, og hvordan de skal være. Det er faktisk slik at over 30 prosent av oss krangler med partneren når vi pusser opp. Kjøper du nytt, så unngår du oppussingsfella, men får nyboligfølelsen isteden. Med enkle grep kan boligen gjøres til din egen. Her er alt nytt og urørt. Kjøper du tidlig i prosessen, har du også muligheter for å gjøre dine tilpasninger.

3 – Slipp dyr dokumentavgift
Du har funnet drømmeboligen, men et hinder gjenstår, og det er budrunden. Du vet det så godt, men likevel knytter du et bånd med boligen fordi du ser hjemmet ditt foran deg. Når du ser deg rundt, ser du for deg hvor sofaen skal stå og hvor barnerommet skal være. Du plasserer dine ting og din stil i hvert eneste rom. Underveis i budrunden bygger nervøsiteten seg opp, og du byr kanskje mer enn du hadde tenkt, eller må slite med en enorm skuffelse når noen byr over deg. Kjøper du et nytt boligprosjekt slipper du dette fordi disse selges til fastpris. Du sparer deg også for tinglysningsavgiften, og belastes bare med lav dokumentavgift sammenliknet med prisen du må betale ved bruktkjøp.

4 – Hold fyringskostnadene lave
Du har flyttet inn i den nye boligen din, men oppdager at gulvene er kalde og vinduene trekker. Dere har jo planlagt å etterisolere, men fram til det er mulig må dere fyre mer og bruke mer energi, noe som merkes på lommeboken. Nye og moderne boliger bygges etter de nyeste standardene med bedre isolasjon og lavere energiforbruk, noe som bidrar til å holde strømprisene nede.

5 – Få med trygghet på kjøpet
Når du kjøper bruktbolig, kan det fort hende du får en overraskelse eller to med på kjøpet. Ikke av de overraskelsene som får deg til å hoppe i taket av glede, men de som gjerne koster mer tid og penger. Kjøper du en bolig av Husbyåsen utbyggingselskap så kjøper du trygghet. Husbyåsen utbyggingsselskap er et samarbeid mellom Primahus Bolig og OBOS. Nybygg fra oss oppfyller alle tekniske og miljømessige krav, i tillegg til at du som kjøper får oppfølging i etterkant av kjøpet. Du får med deg fem år med reklamasjonsrett og garanti på boligen.

  Husbyåsen Utbyggingsselskap er en lokal, erfaren eiendomsutvikler i regionen . En solid aktør med lang erfaring fra både eiendoms- og boligutvikling kan du som kunde være trygg på at vi leverer gode, helhetlige prosjekter.

  Husbyåsen utbyggingsselskap er et privat utbyggerselskap som ble stiftet i 2007 og har siden jobbet med utvikling av b.la. av Husbyåsen, sentralt beliggende på Stjørdal. Vi utvikler eiendomsprosjekter fra idé til nøkkelferdige prosjekter. Satsningsområdet er i hovedsak på by- og tettstedsprosjekter.

  Totalt vil det bli over 300 nye boliger i Husbyåsen. Mange er allerede bygd, og flere vil komme i årene framover. Husbyåsen bygges nå – vi gleder vi oss over å få være med på og skape en ny bydel i Stjørdal.

  Velkommen til visninger i Husbyåsen!

  Kom og se hvordan det blir å bo her! På salgskontoret vårt i Rebergveien kan du få se planer, hvor boligene ligger og få informasjon om fremdrift og kjøpsprosessen. Vi vil alltid ha boliger under oppføring eller ferdigstilte boliger du kan få bli med inn i og se.

  Ta kontakt med vår prosjektansvarlig Joar Winther for å avtale visningstidspunkt, både på dag, kveld og i helger.