Velkommen til Kirkeringen 2


Heimdals mest populære boligprosjekt - kvalitet fra øverste hylle🤩

119 nye leiligheter. Med beliggenhet på et lite høydedrag, midt i Heimdal sentrum har Kirkeringen 2 en optimal plassering i det sentrale bydelsbildet. "Beste tomta" på Heimdal

Tomten grenser mot et skogbelte, hvor en fredet ravinedal sørger for ro, og for at området ikke fortettes. Bo tilbaketrukket, men sentralt.

Høy boligstandard, smarte løsninger og herlig, solrik utsikt vil gå hånd i hånd med dagligvare og den lille kaféen på hjørnet. Gyldne ingredienser av høy kvalitet gir hverdagslivet det lille ekstra.

Er du klar for å forlate eneboligen, eller ute etter din første bolig? På Kirkeringen 2 er mulighetene mange.

Tid for det gode liv - Tid for å leve lettvint 🌷Interessen for Kirkeringen 2 er fortsatt enorm! Siden slutten av november er det solgt over 100 av 119 leiligheter. Det kaller vi en skikkelig salgssuksess!

Meld din interesse

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Boligvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Gunstig finansiering

Ved kjøp av leilighet i Kirkeringen 2 vil MelhusBanken som nabo gi deg følgende gunstig finansiering: ............................................................................................................. Boliglån med 0,2% lavere rente enn gjeldende prisliste ved overtagelse av boligen // Råd og veiledning ved kjøp av leilighet i Kirkeringen 2 // Du får din egen personlige bankrådgiver

Kvalitets leiligheter

Nye og lyse leiligheter med god kvalitet, romslige balkonger, heis, stort parkanelgg og innendørs parkering er bare noe av det som gjør hverdagen lettvint i Kirkeringen 2. ............................................................................................................. Høy boligstandard // Smarte løsninger // Herlig, solrik utsikt // Flotte 1 til 4 roms leiligheter fra 27-120 kvm.

Uteområdet

Frodig grøntområde rett utenfor og tilgang til marka bare en rusletur unna. Det grønne fellesområdet vil bestå av plen, blomster, busker og trær. .............................................................................................................. Nyt kaffekoppen alene eller med gode naboer blant fruktrær og vakre blomster. Her kan du la huden kjenne solen varme, mens fuglene kvitrer.