Kjerknesset

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til Kjerknesset - Ditt fremtidige hjem på Hitra!


Kvalitet, komfort og en fantastisk utsikt!

Kjerknesset er et fantastisk boligprosjekt til deg som ønsker det gode liv på Hitra. Prosjektet består av fire romslige 3-roms leiligheter som alle byr på nydelig utsikt. Her har du alt du trenger for å skape ditt drømmehjem.

Perfekt beliggenhet

Kjerknesset ligger i gangavstand til Fillian sentrum, noe som gjør det enkelt å få tilgang til alle nødvendige fasiliteter og tjeneseter.

Praktisk og romslig

Hver leilighet har en størrelse på ca. 71 kvm og er utstyrt med to soverom av komfortabel størrelse, så her vil du ha god plass til å leve og trives. I tillegg har hver leilighet sin egen parkeringsplass og sportsbod.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om Kjerknesset, og la oss hjelpe deg med å realisere drømmen om ditt eget hjem på Hitra.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.