Lauvvika

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Moderne, sjønære hytter i Lauvvika

Lauvvika er et rolig og tilbaketrukket område ved Åfjord som gir deg sommeridyll ved sjøen. Her kan du nyte varme sommerdager med flott natur, gode solforhold og nærhet til flotte badesteder med blant annet et eldorado på Stokkøya som kan by på en stor vidstrakt sandstrand med strandbar. Nyt naturen, havet og en moderne hytte i vakre omgivelser i Lauvvika!

Meld interesse nå!

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Nyt helgen i en helt ny hytte

Hyttene ligger i et meget rolig og tilbaketrukket område uten gjennomgangstrafikk. Lauvvika ligger kun en halvannen time biltur fra Trondheim, så her kan man nyte lange helger uten den alt for lange bilturen. Det er ca. 15 minutter å kjøre fra Lauvvika til Åfjord hvor det befinner seg flere servicepunkt som kjøpesenter, dagligvare, vinmonopol og apotek.

Arkitektur i ett med naturen

Hyttene har en moderne flott arkitektur som er nøye tilpasset naturen for å utnytte beliggenheten på det maksimale. Hyttene svever ut fra en bergside og utnytter den flotte utsikten med de heldekkende vindusoverflatene som slipper den idylliske naturen inn. Alt dette samtidig som at hyttene er lett tilgjengelig med bilvei helt inn, en båtmarina like ved og et område avsatt til fritidsformål med for eksempel minigolf, park og flott natur.

Tomtene

I velgeren kan du utforske hvilke tomter som fortsatt er tilgjengelige, priser på hyttene og se alternativene du har.

Vil du vite mer om hyttene?