Meld interesse

Velkommen til Lundamo Park - bygging igangsatt!

Velkommen til lundamo park

Vi ønsker velkommen til Lundamo Park, og dette etterspurte prosjektet beliggende meget sentralt på Lundamo. Dette prosjektet vet vi det er mange som har ventet på, så nå må du ikke la sjansen gå fra deg!

Vi bygger nå:
4 eneboliger- KUN 1 LEDIG
4 rekkehus - UTSOLGT
4 halvparter av tomannsboliger - KUN 1 LEDIG
6 stk 2-roms selveierleiligheter - UTSOLGT

B03:
6 stk 3-roms selveierleiligheter - KUN 1 LEDIG
4 stk 4-roms selveierleiligheter - UTSOLGT

B06:
6 stk 3-roms selveierleiligheter - KUN 1 LEDIG
4 stk 4-roms selveierleiligheter - KUN 1 LEDIG

Alle boligene får en meget attraktiv beliggenhet, tett ved Lundamo sentrum. Her vil du bo i et solrikt boligområde, med gangavstand til nyere barneskole/ungdomskole/barnehage, kunstgressbane, idrettshall, treningsstudio, frisør, butikker, off. transp. m.v. Sammenhengende gang- og sykkelsti til alle fasiliteter. Rikelig med turmuligheter i nærområdet. Fra Lundamo er det kun ca. 15 min til Melhus, og ca. 30 min til Trondheim.

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Finn din bolig


I boligvelgeren kan du utforske hvilke boliger som fortsatt er tilgjengelige, se priser, og få oversikt over de forskjellige boligtypene.

Interne veier, felles parkeringsplasser, adkomst og biloppstillingsplasser på egen tomt asfalteres.
Uteområdet leveres ferdig opparbeidet med plenareal, beplantning og lekeapparater, og alle eiertomtene leveres ferdig planert med isådde plener.
De romslige felles grøntarealene i Lundamo Park er planlagt for lek og hyggelig sosialt samvær.