Lundamo Park

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

BYGGETRINN 5


ER I SALG!

Velkommen til Lundamo Park!


Ta kontakt med megler ved spørsmål.

Velkommen til Lundamo Park!Ta kontakt med megler ved spørsmål.

Velkommen til Lundamo Park!Ta kontakt med megler ved spørsmål.

Velkommen til lundamo park

BYGGETRINN 5 ER GODT I SALG!

Endelig kan vi ønske velkommen til byggetrinn 5, av meget populære Lundamo Park!

I dette trinnet byr vi på 4 flotte leiligheter på ca. 81kvm. Leilighetene består av 3 gode soverom, et fint bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og en innvendig bod. I tillegg får leilighetene en fin terrasse på ca. 15 kvm. Om du ønsker, kan et soverom tas bort, for å øke størrelsen på stue/kjøkken.

Leilighetene planlegges med en gjennomgående god standard. Det blir bl.a. flislagt bad med varmekabler i gulv, kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer, laminat på gulv i tørre rom, flislagt gang med varmekabler, malt gips på vegger med mulighet for individuelle fargevalg, balansert ventilasjon m.m.

Alle boligene får en meget attraktiv beliggenhet, tett ved Lundamo sentrum. Her vil du bo i et solrikt boligområde, med gangavstand til nyere barneskole/ungdomskole/barnehage, kunstgressbane, idrettshall, treningsstudio, frisør, butikker, off. transp. m.v. Sammenhengende gang- og sykkelsti til alle fasiliteter. Rikelig med turmuligheter i nærområdet. Fra Lundamo er det kun ca. 15 min til Melhus, og ca. 30 min til Trondheim.

Meld din interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Finn din bolig

I boligvelgeren kan du utforske hvilke boliger som fortsatt er tilgjengelige, se priser, og få oversikt over de forskjellige boligtypene.

Byggetrinn 5


4 stk leiligheter

Byggetrinn 5


4 stk leiligheter

Byggetrinn 5


4 stk leiligheter

Byggetrinn 5


4 stk leiligheter

Byggetrinn 5


4 stk leiligheter