Melhustorget

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Innflyttingsklare leiligheter til 2021-priser! Ta kontakt med megler for informasjon

Leiligheter med gunstig Husbankfinansiering, kontakt megler for mer informasjon

Her får du alt du trenger i umiddelbar nærhet; torg, kjøpesenter og takhage omkranset av vakker natur. Tomta og beliggenheten er helt fantastisk og vi mener det er ”beste tomta” på Melhus!

Formidabelt salg på Melhus! Nå er det kun få leiligheter igjen på Melhustorget. På nye Melhustorget kan du finne ro og nyte frisk luft på den grønne og frodige takhagen. Er du ute etter litt liv, finner du torget og kjøpesenteret på bakkeplan. Bo landlig og tilbaketrukket, men likevel midt i hjertet av Melhus.

Se ledige leiligheter, priser og plantegninger i leilighetsvelgeren under.

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.


Meld interesse


Avtal visning i vår flotte visningsleilighet.

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Et sted i vekst - sentralt, men landlig

Melhus er et trivelig sted ved Gaulas bredde. Her får du et mangfoldig folkeliv preget av kunst og kultur. På Melhus kan du leve tett på naturen, men ha tilgang på alt du trenger rett i nærheten, og det er bare en svipptur unna Trondheim.

Melhus har hatt en gjeve befolkningsvekst og i takt med den økende tilflyttingen har Melhus sentrum fått et stadig mer urbant og levende preg. Her kan du bo med kort vei til vakker natur, mens du har alt du trenger en heistur unna. Få servert det beste fra to verdener.

Sentralt, men landlig!