Melhustorget, midt i hjertet av Melhus!

Melhustorget går en ny og spennende tid i møte. Senteret skal utvides og det vil komme nye moderne boliger på toppen. Her får du alt du trenger i umiddelbar nærhet, torg, kjøpesenter, takhage og topp moderne leiligheter, omkranset av vakker natur. Tomta og beliggenheten er helt fantastisk og vi mener det er ”beste tomta” på Melhus!

MelhusTorget består av flere byggetrinn, og nå nærmer vi oss salgsstart for trinn 1.

Trinn 1 består av 53 nye, moderne leiligheter fordelt på to bygg med tilhørende takhage og torg på bakkeplan. Leilighestmiksen er variert og du vil finne mange fine leiligheter enten du er ute etter en litt mindre 2-roms eller større 4-roms. Balkongene er store og vendt mot vest eller sørvest, noe som gir meget gode solforhold.

På nye MelhusTorget kan du finne ro og nyte frisk luft på den grønne og frodige takhagen. Er du ute etter litt liv, finner du torget og kjøpesenteret på bakkeplan.

Bo landlig og tilbaketrukket, men likevel midt i hjertet av Melhus.
Bo på beste tomta i Melhus, med kvaliteter fra øverste hylle.


Få info først

Bli førstevelger når salget starter på Melhustorget. Vi sender deg informasjonen om prosjektet før det legges ut for salg. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du fra oss når salgsstarten nærmer seg.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.