Flytteprosess

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Enkel flytteprosess uten stress

VASKE - STYLE - LAGRE - FLYTTE

Mange gruer seg til flytteprosessen ved salg og kjøp av bolig. Har man bodd ett sted lenge, kan tanken være så overveldende at man heller velger å utsette eller til og med lar være å skaffe seg en bolig som passer bedre.

Flere og flere ønsker hjelp i flytteprosessen for å slippe deler av det stresset som et boligbytte fører med seg. De fleste er klar over at det går an å kjøpe tjenester og få hjelp til å vaske, flytte og lagre, men er usikre på hvilke aktører man skal kontakte og i i hvilken ende de skal begynne.

Som kjøper av leilighet på Melhustorget er vi opptatt av at det å bytte bolig skal være både enkelt og trygt. Derfor har vi inngått rabatterte avtaler med aktører som har lang fartstid og gode skussmål. Disse kan bistå deg på hele eller deler av flytteprosessen. Våre meglere setter deg i kontakt med våre samarbeidspartnere dersom du ønsker det.

VI HAR AVTALER FOR
Vask - Trondheim Renholdsservice
Styling før salg av eksisterende bolig - BKT Boligstyling
Lagring og flytting - Vinjes Transport

Villkår for avtalene finnes i vedleggsdelen av salgsoppgaven.


Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel