Leilighetstyper

I trinn 1 kommer det to bygg og det legges ut 53 leiligheter for salg. MelhusTorget byr på topp moderne 2-, 3-, 4-roms leiligheter med smarte planløsninger og god boatmosfære.

Du tar deg lett ned til parkeringskjelleren som har god plass og er lys, luftig og moderne. Til de største leilighetene følger det med parkeringsplass. Blir du eier av en mindre leilighet, får du mulighet til å kjøpe. Enten du er ute etter noe mindre, større eller du er ute etter din første bolig - ja, da har MelhusTorget noe for deg!

Meld interesse

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

2-roms leiligheter

Smarte 2-roms leiligheter fra 41 kvm med balkong Leilighetene varmes opp med vann-båren varme, som er en meget behagelig varmeløsning og gir et godt inneklima. Leiligheten er innredet med et flott og tidsriktig kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH, med helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Heisen tar deg rett ned til parkeringskjeller, torg, takhage og større kjøpesenter.

3-roms leiligheter

Delikate 3-roms leiligheter fra 45 kvm med balkong. Leilighetene varmes opp med vann-båren varme, som er en meget behagelig varmeløsning og gir et godt inneklima. Leiligheten er innredet med et flott og tidsriktig kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH, med helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Heisen tar deg rett ned til parkeringskjeller, torg, takhage og større kjøpesenter.

4-roms leiligheter

Innholdsrike og romslig 4-roms leiligheter fra 76-119 kvm med balkong. Leilighetene varmes opp med vann-båren varme, som er en meget behagelig varmeløsning og gir et godt inneklima. Leiligheten er innredet med et flott og tidsriktig kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH, med helintegrerte hvitevarer fra Siemens. Heisen tar deg rett ned til parkeringskjeller, torg, takhage og større kjøpesenter.