Melhusbanken

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Få hjelp med finansiering

I dagens boligmarked er det ikke bare enkelt å kjøpe seg egen bolig. Dette gjelder spesielt for førstegangskjøpere. Mange opplever å ikke få oppfylt boligdrømmen på grunn av manglende egenkapital, da kravet til egenkapital er på hele 15 %.

Melhusbanken og Heimdal Eiendomsmegling kan tilby kjøperne på Melhustorget en finansieringsmodell som gjør det lettere å få lån med lav andel egenkapital. På denne måten er det lettere å komme seg inn på boligmarkedet og få mulighet til å skaffe seg sin egen bolig.

Melhusbanken tar en individuell vurdering av hver enkelt kunde og setter opp en spareplan som gjør at man har tilstrekkelig med egenkapital ved overtagelse. Pengene som spares underveis får en rente på 3,0 %, noe som er meget gunstig på sparekonto i bank!

Heimdal Eiendomsmegling sitter samlokalisert med Melhusbanken og det er kort vei og daglig dialog mellom kontorene.

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel