Melhustorget i media

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Avisa Gaula torsdag 11. november

Kjempeinteresse for Melhustorget - har allerede solgt godt over halvparten

Siden midten av juni har interessen for Melhustorgets første byggetrinn gått over all forventning. Allerede er 65 prosent av leilighetene solgt, og nå starter arbeidet med å gjøre den beste tomta i Melhus enda bedre.

– Det er kjempeartig. Vi har solgt veldig mye mer enn hva som er normalt for nye prosjekter i Melhus. Det er noe helt unikt med salgstakten her. Selv om prosjektet innehar så mange gode kvaliteter, så er det positivt overraskende at markedet tar så godt i mot leilighetene, slår Thomas Løbakk og Kim Roger Laugsand fra Heimdal Eiendomsmegling fast.

Hittil har Heimdal Bolig og Heimdal Eiendomsmegling solgt for rundt 150 millioner. Prosjektsjef Kristian Stensrud hos utbygger Heimdal Bolig AS kan fornøyd notere seg at to tredjedeler av første byggetrinn allerede er snappet opp.

– Derfor er tiden nå moden for å gå i gang med forberedende arbeider på det som skal bli nye Melhustorget, og det er ikke lenge til byggestart på leilighetene. Vi anslår byggestart rundt nyttår, og hvis alt går etter planen starter innflyttingen i siste halvdel av 2023, forteller prosjektsjefen.


Melhustorget
Gravingen er godt i gang på tomta. Rett ved finner du visningslokalet som holder åpent mandag til fredag kl 11-15.

Et svært moderne boligprosjekt

Melhustorgets første byggetrinn er delt opp i 3 trinn. Aller først skal det bygges en helt ny p-kjeller, en ny del av kjøpesenteret og 53 leiligheter. Deretter kommer en ytterligere utvidelse av kjøpesenteret og et flott torg, som blir Melhus sitt nye samlingspunkt. Stensrud tror det er denne totalpakken som er noe av grunnen til den enorme interessen.

– Dette blir et svært moderne boligprosjekt. Både når det kommer til materialbruk, teknologi og arkitektur. I kjelleren står bilen varmt og godt, og parkeringsplassen er ferdig tilrettelagt med elbil-lader. På taket vil det komme en fin takhage som beboerne kan bruke – en grønn lunge midt i Melhus sentrum, sier Stensrud engasjert.

Prosjektet, som til slutt vil romme 330 boliger, blir også moderne med tanke på hvordan mennesker bor. Her er det kort vei til alt, med kjøpesenter og spiseplasser på bakkeplan en heistur unna, og buss- og togstasjon like utenfor døra.

– Det er et helhetlig og fremtidsrettet prosjekt, i tråd med slik arkitektene mener mennesker skal bo. Med uteserveringer og mulighet for arrangementer, håper vi kjøpesenteret og torget vil bli hyggelige områder for kommunens beboere å oppholde seg på, forklarer prosjektsjefen.

Parkeringsplassene flyttes noen meter ned, i en parkeringskjeller for både kunder og beboere.

– Det vil komme mange, topp moderne, parkeringsplasser. Samtidig så har vi jo egentlig lagt opp til at du ikke skal trenge bil. Det går både buss og tog direkte til både Trondheim og Værnes, omtrent rett utenfor ytterdøra. Du vil også ha alt du trenger i hverdagen i gåavstand fra hjemmet ditt, forsikrer Stensrud.

Fremtidens måte å bo på

Boligene i det nye Melhustorget er tegnet for å favne bredt. Prosjektet består av leiligheter fra 2-roms på 40 kvadratmeter, til 3- og 4-roms på godt over 100 kvadratmeter.

– Det er gjort bevisst for å skape et godt og levende bomiljø, ved å favne mennesker i ulik alder og livssituasjon, forteller Stensrud.

Han ser også at flere av de som allerede har kjøpt kommer fra både Trondheim og sør for Melhus. Det tror prosjektsjefen kan være starten på en trend.

– Melhus er i økende grad i ferd med å bli en del av Stor-Trondheim. Du kommer deg til Trondheim med både buss og tog på 15 minutter. Det er til og med samme takstsone, så det blir i praksis som å bo i en av bydelene rundt Trondheim.

Også foreldre til flere Trondheims-studenter har kjøpt leiligheter på Melhustorget.

– Å bo litt utenfor sentrumskjernen, men nært et knutepunkt for kollektivtransport, har lenge vært vanlig på Østlandet. Det er ofte litt rimeligere priser, og på den måten både enklere for unge som ønsker å komme seg inn på markedet, sier Stensrud.

Han tror dette kan blir fremtidens måte å bo på.

– Å bo i energieffektive leiligheter, nært alt du trenger av butikker og spisesteder – og med kort vei til buss og tog er en veldig smart måte å bo på, og jeg tror vi vil se flere slike prosjekter i tiden fremover, spekulerer Stensrud.

At dette prosjektet vil ha såpass mye å si for det helhetlige uttrykket til Melhus, synes prosjektsjefen gjør det hele ekstra spennende.

– Melhus er et tettsted som består av store åpne arealer, som tidligere bare har vært benyttet til parkeringsplasser. At vi nå får flyttet parkeringen ned i en fin parkeringskjeller gir oss muligheten til å bygge et bysentrum fra grunnen av. Vanligvis er det jo motsatt, at byen vokser fram rundt sentrum. Her kan vi være med å skreddersy et bysentrum til de menneskene som allerede bor her.


Byggestart rundt nyttår

Av de 53 leilighetene som utgjør første byggetrinn, har 35 allerede blitt solgt. Ønsker du å bli blant de første som kan flytte inn i det nye Melhustorget, begynner det så smått å haste.

– Vi har fortsatt mange fine leiligheter ledig i de fleste størrelser, men nå er det ikke så mange igjen av hver leilighetstype. Og det er jo noe unikt med første byggetrinn – det er jo indrefileten i prosjektet. Så er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg, bør du ikke vente lenge med å ta kontakt, avslutter meglerne Kim Roger Laugsand og Thomas Løbakk.Tidligere nyhetssaker om prosjektet

Den lettvinte måten å bo på

Adresseavisen oktober 2021

Melhustorget, Heimdal Boligs nyeste prosjekt, skal gjøre Melhus til et bedre sted å bo. Med flotte leilighetsbygg over et nytt og større kjøpesenter, flere butikker og spisesteder, et fint torg og en flott felles bakhage, ligger alt til rette for det.

LES SAKEN HER

Investerer over en halv milliard

Trønderbladet 2.juni 2021

Melhustorget vil komme på området ved Idegården/Norgeshus. Melhus kjøpesenter AS har kjøpt opp areal i sentrum og eier arealet de skal bygge på.

LES SAKEN HER

Kjempeinteresse for Melhustorgets nybygg

Trønderbladet 2. juni 2021

Kjøpesenteret Melhustorget beholdes i første omgang, og det nye bygget kommer ved siden av kjøpesenteret.

LES SAKEN HER

Se salgsoppgave


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler? Legg igjen kontaktinformasjonen din, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel