Nytt, flott og moderne

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Nytt, flott og moderne

En leilighet hvor ingen andre har bodd før deg!

På Melhustorget skal hverdagen din være enkel. Det gjelder både før og etter du flytter inn. Du slipper å kjempe med andre i en budrunde, men kjøper leiligheten til fast pris uten forskuddsbetaling. Mens du venter på at bygget skal stå ferdig, trenger du ikke gjøre annet enn å glede deg. Når du får overrakt nøklene, venter alle rom og flater i hjemmet på at du skal ta dem i bruk. Du er den første som koker mat på stekeplatene og den første som tar seg en varm og forfriskende dusj på badet. Da føles det litt mer ditt.

Et nytt hjem er også et moderne hjem. Balansert ventilasjon gjør at boligen alltid er lun og frisk, frosne vintermorgener så vel som solfylte sommerkvelder. Kommer du hjem fra jobb en regntung høstdag, er det bare å kjøre bilen inn i parkeringskjelleren og ta heisen opp til inngangsdøra. Inne som ute er du omgitt av materialer som ikke bare er dekorative, men også slitesterke.

Ute etter en moderne og ny leilighet hvor ingen andre har bodd før deg og som ligger midt i hjertet av Melhus? - ja, da er Melhustorget noe for deg!

Nytt kjøkken

Kjøkkenet er sjelen i hjemmet ditt, og kanskje husets viktigste rom. Det nye kjøkkenet ditt på Melhustorget vil gjøre matlagingen til en lek!

Det moderne liv krever sitt kjøkken. Det skal tilfredsstille stadig økende krav til design og kvalitet. Hos Sigdal kjenner de behovene, og derfor velger vi Sigdal. De tar markedets krav på alvor og behersker kunsten å tenke nytt.

Kjøkkenet er husets hjerte... Du gir kjøkkenet sjel!

Nytt bad

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og strøkent bad.

Uansett stil og levemåte er det deilig å starte dagen på et lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for baderomstrivsel. En god start på dagen starter som regel her, noe vi ønsker at du skal få - derfor velger vi Sigdal. De tar markedets krav på alvor og behersker kunsten av å tenke nytt.

Et bad i stil med din levemåte. Et bad som ingen har brukt før.

Nytt og moderne

Et nytt hjem er også et moderne hjem. Balansert ventilasjon gjør at boligen alltid er lun og frisk. Her kan du kjøre bilen inn i parkeringskjelleren og ta heisen opp til inngangsdøra. Store vinduer sørger for mye dagslys.

10 grunner til å kjøpe nytt!

1. ALT ER NYTT

I en splitter ny bolig vil du være den første som tar i bruk alt! Her er alt nytt, flott og moderne. Nytt betyr samtidig ingen ubehagelige overraskelser

2. SMARTE PLANLØSNINGER
Nye boliger bygges i moderne stil med smarte og effektive planløsninger. Dagens boliger vektlegger stue- og kjøkkenarealer. Man kan godt få samme antall soverom som før, men i leilighet med færre kvadratmeter.

3. SÆRPREG
Dersom boligen kjøpes i god tid før ferdigstilling har man mulighet til å påvirke resultatet. Er man tidlig ute kan man få flere muligheter for tidsriktige tilvalg og tilbehør.

4. TRENGER IKKE PUSSE OPP
Flunkende ny standard fjerner risikoen for uforutsette kostnader. Her kan du bo i mange år uten å måtte bruke en krone på oppussing.

5. GOD TID TIL SALG AV EGEN BOLIG
Kjøper du nybygg vil du få god tid til å forberede flytteprosessen og selge din nåværende bolig.

6. NYESTE KRAV OG STANDARDER
Boligene oppføres etter teknisk standard og følger alle oppdaterte krav fra tekniske forskrifter innenfor klima og miljø.

7. LAVERE ENERGIFORBRUK
Nye boliger har bedre isolasjon, er tilknyttet anlegg for fjernvarme. Ny bolig gjør deg mindre sårbar for kalde vintre og stigende strømpriser.

8. NYE NABOER
En ny bolig på et nytt sted vil gi deg muligheten for å stifte nye, gode bekjentskaper. Det er flere i samme båt, og det finnes allerede noen her som gleder seg til å møte deg.

9. FAST PRIS
Alle leilighetene selges til fast pris. Dette sikrer at du slipper hektisk budgiving eller usikkerhet knyttet til fortrinnsrett, og får tid til å tenke deg godt om.

10. LAVE OMKOSTNINGER
Ved kjøp av nybygg betaler man kun dokumentavgift på 2,5% av andel tomteverdi. Til sammenlikning betaler man 2,5% av hele kjøpesummen ved kjøp av bruktbolig.

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel