Trening og trivsel

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Trening og trivsel

Melhus ligger midt i naturen og kan by på et rikt naturmangfold. Her finnes det mange tilbud til deg som vil ut i skog og mark. Enten du ønsker en aktiv hverdag eller det er for rekreasjon - mulighetene er mange.

I Melhus finner du mange flotte turmuligheter. På folkemunne er Vassfjelltoppen det mest populære tur-målet. Gjennom Melhus og langs elva Gaula går Kom-i-form-løypa. Dette er en trimløype som som er fin for både store og små. Gaula er kjent som en av Norges beste lakseelver. Hva er vel bedre og se vannet glitre i solen mens fisken biter på kroken.

Er du en av de som liker å holde deg i form inne, finner du treningssenterene 3T og Impuls midt i sentrum. Ønsker du å trene ute er det flere kunstgressbaner, to gress-baner, og en egen styrkeløftklubb på idretts-parken. Melhus har mange aktive idrettslag med tilhørende anlegg som idrettshaller, utendørsarenaer og svømmehall. Idrettslaget har fotballag for alle, fra de aller minste og helt opp til senior-nivå. Er du glad i å danse har du muligheten til det på Danseskolen OnStage. De tilbyr barnedans, breakdans, jazz, popping, House.

Ønsker du å nyte en god film på stort lerret ligger kinoen rett ved.

Med mage tilbud både inne og ute - ligger alt til rette for en aktiv livstil når du bor på Melhustorget - sommer som vinter!Ut på tur

Folk i form-løypa på Melhus ei flott turløype. Enten du ønsker å rusle eller løpe, er den perfekt. Det er nesten ingen bakker, og det er natur og kulturlandskap i massevis. Du kan gå kort løype på ca 5 km eller lang løype på ca 7 km.

Fiskemuligheter

Gaula – der sjansen for storlaks er god! Gaula er en av verdens beste elver for sportsfiske etter laks. Hva er vel bedre og se vannet glitre i solen mens fisken biter på kroken.

Treningstilbud

Treningstilbudene i Melhus er mange.Er du en av de som liker å holde deg i form inne, finner du treningssentrene 3T og Impuls midt i sentrum.

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel