logo

Trening og trivsel

Melhus ligger midt i naturen og kan by på et rikt naturmangfold. Her finnes det mange tilbud til deg som vil ut i skog og mark. Enten du ønsker en aktiv hverdag eller det er for rekreasjon - mulighetene er mange.

I Melhus finner du mange flotte turmuligheter. På folkemunne er Vassfjelltoppen det mest populære tur-målet. Gjennom Melhus og langs elva Gaula går Kom-i-form-løypa. Dette er en trimløype som som er fin for både store og små. Gaula er kjent som en av Norges beste lakseelver. Hva er vel bedre og se vannet glitre i solen mens fisken biter på kroken.

Er du en av de som liker å holde deg i form inne, finner du treningssenterene 3T og Impuls midt i sentrum. Ønsker du å trene ute er det flere kunstgressbaner, to gress-baner, og en egen styrkeløftklubb på idretts-parken. Melhus har mange aktive idrettslag med tilhørende anlegg som idrettshaller, utendørsarenaer og svømmehall. Idrettslaget har fotballag for alle, fra de aller minste og helt opp til senior-nivå. Er du glad i å danse har du muligheten til det på Danseskolen OnStage. De tilbyr barnedans, breakdans, jazz, popping, House.

Ønsker du å nyte en god film på stort lerret ligger kinoen rett ved.

Med mage tilbud både inne og ute - ligger alt til rette for en aktiv livstil når du bor på Melhustorget - sommer som vinter!Ut på tur

Folk i form-løypa på Melhus ei flott turløype. Enten du ønsker å rusle eller løpe, er den perfekt. Det er nesten ingen bakker, og det er natur og kulturlandskap i massevis. Du kan gå kort løype på ca 5 km eller lang løype på ca 7 km.

Fiskemuligheter

Gaula – der sjansen for storlaks er god! Gaula er en av verdens beste elver for sportsfiske etter laks. Hva er vel bedre og se vannet glitre i solen mens fisken biter på kroken.

Treningstilbud

Treningstilbudene i Melhus er mange.Er du en av de som liker å holde deg i form inne, finner du treningssentrene 3T og Impuls midt i sentrum.

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel