Ordfører

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Samspill med naturen

Målet for MelhusTorget har vært å skape et godt sted å bo, og et attraktivt sted å møtes. Med direkte adkomst til butikker og servering har vi hatt som visjon å skape et handelssentrum med moderne leiligheter på toppen av et stort og moderne kjøpesenter. Melhus sentrum vil få en annen karakter - et sentrum med mange butikker, et samlende torg og vakre bygg.

På MelhusTorget har man hatt et ønske om å skape noe tradisjonelt, men samtidig moderne. Husene har brudd i fasadene og de varierer både i høyde og form. Her får du store vindusflater, spennende arkitektur med fasade i tre, glass og tegl. Den gode harmonien i materialene som er valgt på byggene gir samspill med naturen rundt. Når vi kombinerer det levende treverket og den stødige stenen, skapes det spennende farge- og strukturkomposisjoner, noe som gir arkitekturen en egen identitet og karakter.

Store vinduer og dører med glass skaper nærkontakt til omgivelsene, og slipper inn godt med dagslys. Sammen med raus takhøyde gir dette boligene en opplevelse av høy kvalitet. For å gi god plass til utemøbler og planter har

vi tegnet inn romslige balkonger vendt mot vest og sørvest. Samtidig har vi sørget for god skjerming mot vær og vind. Boligene er hevet en etasje opp fra torget og kjøpesenteret. Det er tegnet inn en stor og frodig takhage med beplantning av høy kvalitet. Takhagen vil være tilgjenglig for alle, og kan nåes med trapper fra torget.

Nå ser vi frem til at MelhusTorget vekkes til live - velkommen til dere som ønsker å realisere boligdrømmen her, midt i hjertet av Melhus. Et sted for den moderne beboer. Nytt, moderne og alt på ett sted!

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel