Takhagen

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til Takhagen

Ta en pause fra hverdagen i din felles takhage. Det frodige uteområdet lar deg slappe av blant trær og klatreplanter i en av flere soner. Takhagen er et viktig uterom for dere som skal bo på Melhustorget og beboerene på Melhus. Her har vi latt oss inspirere av landskapet i Melhus kommune.

På takhagen kan du rusle rundt eller du kan du sette deg ned med en god bok. Dette vil bli et sted hvor du kan la barna boltre seg på lekeplassen mens du tar en pust i bakken, eller nyte kaffekoppen mellom busker og vakre trær. Her kan du kjenne varmen fra sola mens du skuer utover den frodige parken.

Takhagen skal gjenspeile frodigheten som preger Melhus kommune. Utformingen tar utgangspunkt i åkrene og åkerholmene i dalen, hvor plenarealene tilsvarer åkrene og plantefeltene er åkerholmene. Her kan du dekke opp langbord for familie, venner og naboer. De frodige, grønne omgivelsene skaper et naturlig og behagelig bomiljø. Kløvergress, stauder, klatreplanter og trær gir et grønt pusterom for deg som bor på Melhustorget.

Har du utsikt mot takhagen kan du ta del i utemiljøets fargeendringer i takt med årstidene


Store og små opplevelser

Takhagen skal gjenspeile frodigheten som preger Melhus kommune. Utformingen tar utgangspunkt i åkrene og åkerholmene i dalen, hvor plenarealene tilsvarer åkrene og plantefeltene er åkerholmene.

Idyll i formiddagssolen

De frodige, grønne omgivelsene skaper et naturlig og behagelig bomiljø. Kløvergress, stauder, klatreplanter og trær gir et grønt pusterom for deg som bor på Melhustorget.

Takhagen

Grønt, frodig og gode solforhold!

Et sted hvor du kan ta en pust i bakken, eller nyte kaffekoppen mellom busker og vakre trær. Her kan du kjenne varmen fra sola mens du skuer utover den frodige parken.

Meld din interesse


Endelig starter salget! Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel