Torget

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til torget

På Melhustorget vil det komme et nytt og moderne torg som skal bli Melhus sin nye storstue. Et hyggelig torg - et naturlig samlingspunkt. Her vil det komme uteservering, lekeplass, grøntområder og sitteplasser. Perfekt for felles arrangementer som konserter, Melhusdagene, julemarked og 17- mai. Midt i hjertet av Melhus - for alle som bor i Melhus.

Melhus sentrum - et nytt og moderne bypreg med flere butikker og nytt torg, her legger vi tilrette for et yrende folkeliv. Torget står sentralt i moderniseringen. Her vil det legges opp til uteservering, aktiviteter og rekreasjon. Her vil det bli mulig å holde konserter og andre arrangementer. Det vil bli et uteområde for både store og små.

Melhustorget ønsker å bidra til utviklingen og tilpasse seg fremtidig handel og være en naturlig møteplass for alle aldersgrupper. Handel og serveringssteder med et torg som naturlig midtpunkt vil danne selve kjernen i det nye sentrum. Torget vil få restauranter med uteservering med gode solforhold. Her vil det bli lagt til rette for et yrende folkeliv.

Et godt utformet torg som er hyggelig, og som innbyr til daglig bruk og opphold, en viktig møteplass for folk i Melhus. Torgets unike utforming vil bygger opp under Melhus sin identitet. Bo landlig, men med samme tilbud som i byen.

Et samlingspunkt

Et nytt og moderne torg som skal bli Melhus sin nye storstue og et naturlig samlingspunkt. Her vil det komme uteservering, lekeplass, grøntområder og sitteplasser.

For liten og stor

På torget vil det bli mulig å holde konserter og andre arrangementer. Dette vil bli et godt utformet torg som er hyggelig, og som innbyr til daglig bruk og opphold. Et torg for både store og små.

Uteservering

Melhustorget ønsker å være en naturlig møteplass for alle aldersgrupper. Her vil det komme butikker og serveringssteder med et torg som naturlig midtpunkt. Torget vil få restauranter med uteservering med gode solforhold.

Meld interesse


Endelig starter salget! Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel