Transport og nabolaget

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Til og fra

Med bussholdeplass i begge retninger rett utenfor døren, og toget en liten rusletur unna, er det enkelt å komme seg til og fra Melhustorget. Ønsker du å benytte deg av bil har den nye veien mellom Melhus og Klett kortet ned reiseveien til byen betraktelig.

Når du skal reise i, eller til og fra Melhus, kan du bruke bylinje, regionlinjer og tog i kombinasjon med fleksibel transport. Fra Melhus stasjon tar buss 38 deg til Trondheim på ca 24 min. Melhus sentrum er en del av stor- Trondheim og du får bussbilletten til bytakst. Ønker du å ta turen til Trondheim i helgene går det nattbuss.

Toget bruker kun 25 min inn til Trondheim sentrum, og det er flere avganger i timen. Det er en liten halvtime som du kan bruke til hva du vil, samtidig som du bidrar til en litt grønnere hverdag.

Er du en av de som liker å ta bilen er det kun 20 minutter fra Melhus til Trondheim sentrum. Muligheten er mange - men avstanden fra Trondheim til Melhus blir bare mindre og mindre.


Transport

Med bussholdeplass i begge retninger rett utenfor døren, og toget en liten rusletur unna, er det enkelt å komme seg til og fra Melhustorget.

Buss

Fra Melhus stasjon tar buss 38 deg til Trondheim på ca 24 min. Melhus sentrum er en del av stor­ Trondheim og du får bussbilletten til bytakst. Ønker du å ta turen til Trondheim i helgene går det nattbuss.

Tog

Toget bruker kun 25 min inn til Trondheim sentrum, og det er flere avganger i timen. Det er en liten halvtime som du kan bruke til hva du vil, samtidig som du bidrar til en litt grønnere hverdag.

Meld interesse


Endelig starter salget! Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel