Utbygger

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Nye boliger midt i hjertet av Melhus

Heimdal Bolig - en utbygger med lange tradisjoner i Trøndelag!

Gjennom store og gode prosjekter har Heimdal Bolig posisjonert seg som en solid aktør på prosjektmarkedet. Firmaet er opptatt av å bygge boliger som tilfører verdi både til beboerne og området de oppføres i.

I Heimdal Bolig er vi opptatt av helheten i våre boligprosjekter. Vi bygger leiligheter i god kvalitet, på steder folk ønsker å bo. Like viktig tror vi det er med fellesarealer og uterom, som bidrar til rekreasjon og trivsel.

Vår ambisjon er å utvikle det flotteste prosjektet på Melhus med takhage, torg og større kjøpesenter. Her vil du få alt på ett sted! Nye Melhustorget vil vi ha fokus på gode løsninger som gir trivsel og bidrar til en enkel hverdag. Det legges ekstra energi på at alle fellesarealer skal bli innbydende, funksjonelle og av god kvalitet. Heimdal Bolig utvikler og bygger ofte over store områder, faktisk helt nye bydeler. Deres fagfolk har et nært samarbeid med både interessegrupper og det offentlige for at resultatet skal bli best mulig.

Det er helt avgjørende for oss at boligkjøperen skal kunne trives i sin nye bolig i mange år. Dette stiller strenge krav til vårt arbeid og byr på mange utfordringer; Utfordringer vi elsker å løse!

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel