Ole Brumms Hage

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til vårt visningssenter. Åpent tirsdag kl 16:30-17:30 og torsdag 12:30-13:30

Ole Brumms Hage, leiligheter både sentralt og landlig i Melhus. Her kommer det helt nye leiligheter. Er du på utkikk etter en arealeffektiv 2-roms eller en større leilighet med flere soverom? Ulike størrelser og planløsninger gjør det enkelt å finne akkurat din leilighet. Grønne og flotte opparbeidede uteområder. Vaskeanlegg for bil og sykkel i parkeringsanlegget. Orangeri – dyrk en grønn og sosial livsstil. Når du kjøper nytt trenger du ikke å bekymre deg over kostnader til oppussing og vedlikehold. Leilighetene bygges etter de siste krav og standarder noe som gir deg trygghet i hverdagen. Lettvint og trygt – ja takk begge deler!

Har du spørsmål angående lån og finansiering av dine nye leilighet? Ta kontakt med Melhusbanken så hjelper de deg med hva du måtte trenge for en trygg og god bolighandel.


Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Meld deg på for å holde deg oppdatert om prosjektet og å være først til å få informasjon.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel