Orkangerporten

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Klart for innflytting! Få ledige leiligheter!


Velkommen til Orkangerporten - moderne og sentrale leiligheter med dagligvare på bakkeplan.

Orkangerporten klart for innflytting!

Coop Nordvest SA bygger 22 leiligheter sentralt ved inngangen til Orkanger, med dagligvare på bakkeplan! Leilighetene er fra 47-123 kvm og byr i tillegg på en flott felleshage der du kan nyte deilige sommerkvelder med familie og venner. Her får du også lukkede carporter. Bo praktisk og lettvint med gangavstand til både sentrum og marka!

Endelig er prosjektet Orkangerporten klart for innflytting. Ikke kjøpt leilighet enda? Det er fortsatt noen gode muligheter igjen!

Coop Ekstra i 1. etasje er åpnet, så ta gjerne handleturen dit for å prøve den nybygde butikken. Finner du prosjektet interessant viser vi gjerne frem de ledige leilighetene, så ikke nøl med å ta kontakt. Det er fortsatt fast pris og «førstemann til mølla» som gjelder.


✔️ Leiligheter fra 65- 92 kvm

✔️ Parkering i garasjeanlegg

✔️ Felleshage med fine uteområder

✔️ Gangavstand til både marka og sentrum

✔️ Enkel tilgang til dagligvarebutikk på bakkeplan, samt andre servicetilbud i nabolaget


Ønsker du visning? Ta kontakt med megler. Se ledige leiligheter her

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Nyt hverdagen i nytt kjøkken!

Flytt rett in i en splitter ny leilighet. Dagligvarer får du enkelt tak hos ny dagligvarebutikk rett under din egen leilighet!

Praktisk & lettvint

Leilighetene holder en gjennomgående god kvalitet og ligger meget praktisk til med heis ned til dagligvare i første etasje. Som oppvarmingskilde leveres vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg, som gir en behagelig og jevn romtemperatur, samtidig som man slipper radiatorer som tar plass.