Din fremtid på Øvre Nyhavna

Fremtiden på Øvre Nyhavna

Tilbaketrukket, men med puls

Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner.

For dette fantastiske området er i ferd med å blomstre. Ikke bare med grønne lunger og parker, men med et yrende folkeliv. Med kafeer, spisesteder, sykkelstier, handel og boliger. Det blir et område hvor du ikke bare kan bo, men leve. Tilbaketrukket, men med puls. Moderne, men med historisk nerve. Et sted hvor barn kan vokse opp – og eldre roe ned.

På Øvre Nyhavna får du ikke bare et nytt og moderne hjem, men blir også omgitt av flotte og innholdsrike omgivelser, hvor gammelt møter nytt. Vi gleder oss til å være med gi denne bydelen litt ekstra vind i seilene. For nå er hva vi tenker Trondheims beste beliggenhet i ferd med å få alt den har manglet - liv!
Nyhavna

Nyhavna vil i fremtiden bli en av Trondheims mest attraktive steder å bo - her skal det være godt å leve og det skal være enkelt å leve miljøvennlig. Det legges tilrette for en enkel hverdag med kollektivtilbud, lite biltrafikk og gode gang- og sykkelforbindelser.

Ut i naturen

Fra Øvre Nyhavna vil det bli mulig å rusle langs strandpromenaden som går fra Ranheim via Ladestien til Ila. Her vil du få mulighet til å speide utover fjorden - møte vær og vind midt i Trondheim sentrum. Videre vil det komme store grøntområder, med bydelsparker og mindre lummeparker som vil gi området en god atmosfære. Og hva er vel bedre enn å kunne nyte en god bok på benken eller på gresset i parken. Bo i sentrum - med grønn natur og fjorden rett utenfor!

Kunst og kultur

Det er allerede i dag et rikt kulturmiljø på Nyhavna og området rundt. Og i femtiden vil kulturtilbudet bli enda bedre! Kultur, kunst og arkitektur vil blir en viktig del av bymiljøet. Her åpnes det for inspirasjon, fascinasjon og deltakelse.

Finn din nye bolig

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige i Trinn 1, Trinn 2 og Trinn 3, samt se priser og få en oversikt over de forskjellige leilighetene som finnes. Leiligheter merket reservert har mottatt skriftlig kjøpetilbud og avventer bare formell aksept.
Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut kontaktskjemaet og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden på Øvre Nyhavna!

Meld din interesse


Vi holder åpent vårt infosenter i Ladebekken hver mandag kl 17 og onsdag kl 13.

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel