Meld interesse

Øvre Nyhavna

Drømt om leilighet – men aldri funnet den som «har alt»? Velkommen til Øvre Nyhavna. Her forenes gode løsninger, godt håndverk og urbanitet. Og enestående beliggenhet fortjener enestående leiligheter. Treverk puster liv i de moderne linjene. Beliggenheten, materialene og interiøret smelter sammen til det vi våger å kalle drømmeleiligheter.

Byggetrinn 1 ble Trondheimshistoriens største salgssuksess og grunnet stor pågang er det allerede åpnet for forhåndsregistrering på byggetrinn 2 som nå vil ha salgsstart tidligere enn planlagt.

Få informasjon først og prioritet ved forhåndssalg

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet og prioritet ved forhåndssalg av nye bygg i prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Trondheims nye bydel

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner. Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel.

 • Barndomsminner

  Historier med autentisk ryggrad fra Øvre Nyhavna
 • Arkitekt Per Knudsen

  Innfallsporten til Øvre Nyhavna
 • Øvre Nyhavna under krigen

  Strategisk betydning for okkupasjonsmakten
 • Utbygger Heimdal Bolig

  Fremtidsrettet boligbygging
 • Boligdrømmen

  Et drømmeprosjekt ute og inne
 • Roar Hildonen

  Pub- og restauranteier
 • Fremtidens Øvre Nyhavna

  Eventyret om Øvre Nyhavna har såvidt begynt
 • Eiendomsmegler Hans Christian Espenes

  Paralleller til tidligere suksessprosjekt
 • Turmulighetene

  Dine turer din hverdag

Med en fot i vannkanten og den andre i sentrum er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom. Noe av det unike med Nyhavna er at du får i pose og sekk. Fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og 2 minutter til sjøen, har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Finn din nye bolig

Øvre Nyhavna satte salgsrekord i Trondheim når forhåndssalget på trinn 1 ble gjennomført. Finner du ikke leilighet som passer deg, kan du ved registrering her få informasjon først ved senere trinn og ansiennitet i forhåndssalgsperioden.

Øvre Nyhavna er i ferd med å blomstre. Ikke bare med grønne lunger og parker, men med et yrende folkeliv. Med spisesteder, sykkelstier, handel og boliger. Det blir et område hvor du ikke bare kan bo, men leve. Tilbaketrukket, men med puls.


Tre bygg - tre uttrykk

De tre byggene i byggetrinn 1 har hver sine særegenheter. Bølgen, signaturbygget, ønsker velkommen med sine myke buer. Baugen ligger stødig i sjøkanten med sine storslåtte takterrasser og til slutt Broen med sin fascinerende asymmetri og finurlige bro som binder den sammen med Bølgen.

Felles for dem er den utvendige hagen med gode sol- og lysforhold. Her kommer det benker på solrike plasser og lekeplassen blir plassert midt i hjertet av anlegget. En helhetlig, variert beplantning av trær, hekker og blomstrende busker gjør at man i realiteten vil bo i et nytt parkkvartal på Øvre Nyhavna.

Bølgen

Signaturbygget, Bølgen (A2), ligger på hjørnet mot Ladebekken og Strandveien. Bygget lever sitt eget myke liv. Formen forsterker at det ligger i en spesiell posisjon.

Broen

Broen (A3) er bygget med flest leiligheter i dette byggetrinnet. Broen og Bølgen er sammenbundet med en innglasset bro hvor du kan speide utover byen og fjorden.

Baugen

I Baugen (A1) finner du leiligheter fra 26,5kvm til 105 kvm. Et stort spenn som tilfredsstiller de fleste behov og ønsker.

Fantastisk utsikt

Utsikten fra de store balkongene i Bølgen er noe helt for seg selv. Sene sommerkvelder med solnedgang kan nytes til det fulle her i Trondheims nye bydel.