Byggetrinn 3

Trinn 3 - Opp i høyden

Nytt trinn - Nye muligheter. Transformasjonen av Øvre Nyhavna har allerede gitt plass til mange, og nå åpner vi dørene for flere.

Det første signaturbygget, Bølgen i Trinn 1, markerer skillet mellom det historiske og det nye som skal komme. I Trinn 3 møter vi igjen den organiske og stolte arktitektoniske formen - Bølgen. Med historisk sus fra tider som har vært, løfter vi blikket over Trondheimsfjorden og ser fremtidens bydel komme oss i møte.

Vannspeilet. Sjøen. Ladestien. Solsiden. Muligheter, drømmer, og visjoner. Øvre Nyhavna byr på en unik, fremtidsrettet variasjon i bebyggelsen; en ny start på noe Trondheim aldri har sett før. Her møter levende treverk sylskarpt glass. Gammel sjel møter dunkende puls.

Livet på Øvre Nyhavna vil være nært knyttet til sentrum, samtidig som du enkelt kan velge å puste inn frisk sjøluft på den felles takterrassen eller med bena godt plantet på den grønne marken.

117 nye leiligheter fordelt på 4 bygg med en fin blanding av både små og store leiligheter. Nå legger vi 84 leiligheter ut for salg. Kanskje finner du din nye drømmeleilighet her på Øvre Nyhavna trinn3?

Fyret

Utsikten fra de store balkongene i Fyret (C4) er noe helt for seg selv. Sene sommerkvelder med solnedgang kan nytes til det fulle her i Trondheims nye bydel.

Moloen

I Moloen (C3) finner du leiligheter fra 26,5kvm til 105 kvm. Et stort spenn som tilfredsstiller de fleste behov og ønsker.

Klippen

Klippen (C2) er bygget med flest leiligheter i dette byggetrinnet. Her er det en felles takterrasse til glede for alle. Denne vil bli delt inn i forskjellige soner, små lommer med benker og beplantning.

Nytt trinn - Nye leiligheter

I leilighetsvelgeren kan du utforske og få en oversikt over de forskjellige leilighetene vi har i Trinn 3.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden på Øvre Nyhavna!

Book tid med megler


Salget på Trinn 3 er godt i gang!

På kun tre uker er 89 av 117 leiligheter solgt. Men fortvil ikke, vi har fortsatt flotte leiligheter i de fleste størrelser og etasjer igjen.

Klikk her og book tid med en megler. På den måten får du den oppmerksomheten du fortjener.

Finn din drømmeleilighet - book nå!

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel
 • Fremtidens Øvre Nyhavna

  Eventyret om Øvre Nyhavna har såvidt begynt
 • Arkitekt Per Knudsen

  Innfallsporten til Øvre Nyhavna
 • Turmulighetene

  Dine turer din hverdag
 • Utbygger Heimdal Bolig

  Fremtidsrettet boligbygging
 • Boligdrømmen

  Et drømmeprosjekt ute og inne
 • Roar Hildonen

  Pub- og restauranteier

Trondheims nye bydel

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner. Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel.

Med en fot i vannkanten og den andre i sentrum er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom. Noe av det unike med Nyhavna er at du får i pose og sekk. Fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og 2 minutter til sjøen, har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Øvre Nyhavna er i ferd med å blomstre. Ikke bare med grønne lunger og parker, men med et yrende folkeliv. Med spisesteder, sykkelstier, handel og boliger. Det blir et område hvor du ikke bare kan bo, men leve. Tilbaketrukket, men med puls.