Uteområde og leilighetene

Boligdrøm - ute og inne

Drømt om leilighet – men aldri funnet den som «har alt»? Velkommen til Øvre Nyhavna. Urban leilighet ved vannet - En ekte boligdrøm.

En grønn lunge rett utenfor døren gir deg tilgang på gress under føttende, hageblomster av mange slag og en benk i solen. Og vil du opp i høyden, finner du fellesområder på toppen av flere av byggene.


Uteområdet på Øvre Nyhavna er for både store og små. Den utvendige hagen har gode sol- og lysforhold. Her kommer det benker på solrike steder og lekeplassen blir plassert i hjertet av anlegget. En helhetlig, variert beplantning av trær, hekker og blomstrende busker gjør at man at man i realiteten vil bo i et nytt parkkvartal på Øvre Nyhavna. Her finner man grønne lunger ved blått hav.


Du skritter ut av senga om morgenen. Det første du ser, er havspeilet som glitrer mot deg. I den ene retningen ligger sentrum en kort gåtur unna. Snur du deg, står du allerede ved inngangen til Lades praktfulle natur. Det er en boligdrøm.

Og enestående beliggenhet fortjener enestående leiligheter. Her forenes bærekraft, godt håndverk og urbanitet. Treverk puster liv i de moderne linjene. Beliggenheten, materialene og interiøret smelter sammen til det vi våger å kalle drømmeleiligheter. Og snart er de virkelighet.


Kanskje blir det din?

Gode fellesearealer ute er viktig, men kanskje like viktig er et godt uteområde - helt for deg selv.

På Øvre Nyhavna får du din helt egne sone utendørs. Du kan til og med få to. Balkongene varierer i størrelse, men felles for dem alle er et delikat flislagt gulv og glassgelender.Urban leilighet ved vannet

Det er noe helt eget ved følelsen av å komme hjem. Nå lager vi et nabolag som gir deg den gode følelsen allerede før du kommer til døren.

Leilighetene skal selvsagt gi deg den samme gode følelsen. Med smarte løsninger, vakre materialer og variasjon ligger alt til rette for å lage deg ditt fristed. Store vinduer slipper naturlig lys inn i de romslige stuene. Gjennom godt håndverk forenes det naturlige med det urbane. Resultatet er en leilighet hvor alle kan trives. Velkommen inn. Og velkommen hjem.


Det moderne liv krever sitt kjøkken. Vi har valgt en kjøkkenleverandør som har lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - HTH. Her finner du et stort utvalg av kjøkken – fra mer klassiske design til strengere og mer moderne linjer - leveres med integrerte Siemens hvitevarer.
En god start på dagen krever et lyst og delikat baderom. Her har vi løsninger og design for enhver smak. Baderomsinnredningen utfyller det klassiske badet med et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt.

Finn din nye bolig

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige i Trinn 1, Trinn 2 og Trinn 3, samt se priser og få en oversikt over de forskjellige leilighetene som finnes. Leiligheter merket reservert har mottatt skriftlig kjøpetilbud og avventer bare formell aksept.
Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden på Øvre Nyhavna!

Meld din interesse


Vi holder åpent vårt infosenter i Ladebekken hver mandag kl 17 og onsdag kl 13.

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel