Utbygger - Heimdal Bolig

Fremtidsrettet boligbygging

Heimdal Bolig forstod tidlig at Øvre Nyhavna en gang skulle bli et ettertraktet område. Et område de ønsker å være med å dra i gang boligbyggingen, og det er de godt i gang med nå. Roar Munkhaugen, administrerende direktør i Heimdal Bolig, kaller det starten på den store transformasjonen.

Nyhavna blir beskrevet som det siste store transformasjonsområdet, og kommunen har store visjoner for bydelen. Det har Heimdal Bolig også. Øvre Nyhavna er det deres første prosjekt på området, og det er med stor ydmykhet de nå trer inn i bydelen med den rike historien.

I følge Roar Munkhaugen skal hele Nyhavna-området ta vare på den rike industri- og sjøfartshistorien. Her finnes noen av de best bevarte minnene fra krigstiden, og det er essensielt å bevare dem. Området skal i fremtiden berikes med kultur, ny næring og boliger. Men kulturminnene må forbli.

www.heimdalbolig.no

Godt å være beboer

Roar Munkhaugen og Heimdal Bolig ser frem til å få være med på å videreutvikle Nyhavna-området, og ser på det å bygge boliger som en viktig del av identitetsbyggingen. Øvre-Nyhavna kommer til å bli en attraktiv bydel både å jobbe i, bo i og besøke. Det synes han det er stas å få bidra til.

VARIASJON ER NØKKELEN
Dersom du skal få til et levende og godt bomiljø, må det være variasjon. Byggene vil få ulik karakter og svært varierende høyder – i kombinasjon med mye luft og grønt. Munkhaugen forteller at de selvsagt bygger dette for optimal utsikt og solforhold. Det er folk opptatt av. Men beboere skal også få en variasjon i bebyggelse og materialbruk, og de skal oppleve at det er grønt og fint rundt seg. Prosjektets omfang har gjort det mulig for Heimdal Bolig å skape et komplett boområde. Det blir en sammenhengende park hvor du kan spasere gjennom hele området. Det liker folk. Bredden av forskjellige bosituasjoner gjør dette til et livlig og sammensatt bomiljø.

FREMTIDENS BYDEL
Direktøren er ikke i tvil om at beliggenheten er det mest unike ved boligprosjektet. Du har nærheten til vannspeilet og sjøen. Dette er starten på Ladestien. Du kan spasere ned på Nyhavna, samtidig som du har kort vei til handel Han tror området om få år vil ha utviklet seg til noe helt unikt. Da har vegetasjonen kommet, og ting har «satt seg». Naboene har bygd ut, og det vil være flere kafeer og restauranter i gangavstand. Det blir et levende bomiljø, men samtidig tilbaketrukket. Det blir godt å være beboer på Nyhavna.

Det blir et levende bomiljø, men samtidig tilbaketrukket, sier han og avslutter:

– Det blir godt å være beboer på Nyhavna

Bølgen, Broen, Baugen

Trinn 1 på Øvre Nyhavna starter på hjørnet mot Ladebekken. Her kommer det flotte signaturbygget Bølgen. Med sine myke former og spennende arkitektur ønsker bygget alle som kommer velkommen inn til Øvre Nyhavna. Ved vannet - ved byen.

Skjæret, Straumen, Svaberget

Trinn 2 tar deg enda en etasje opp. Den sammensatte og varierte arkitekturen fortsetter i både i høyde og bruk av trevirke, murpuss og glass. De grønne arealene og individuelle preget på alt fra balkonger til fasonger gir ett, spennende lyst og luftig nabolag - med flott utsikt.

Ankeret, Klippen, Moloen, Fyret

I Trinn 3 fortsetter vi opp i høyden. Her møter vi igjen den organiske og stolte arktitektoniske formen i Fyret. Med historisk sus fra tider som har vært, løfter vi blikket over Trondheimsfjorden og ser fremtidens bydel komme oss i møte.

Finn din nye bolig

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige i Trinn 1, Trinn 2 og Trinn 3, samt se priser og få en oversikt over de forskjellige leilighetene som finnes. Leiligheter merket reservert har mottatt skriftlig kjøpetilbud og avventer bare formell aksept.
Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden på Øvre Nyhavna!

Meld din interesse


Vi holder åpent vårt infosenter i Ladebekken hver mandag kl 17 og onsdag kl 13.

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Kontakt en av våre meglere for mer informasjon