Byggetrinn 2

Trinn 2 - enda en etasje opp

Drømmen om et urbant liv ved vannet treffer mange. "Alle" vil ha en bit av Øvre Nyhavna. Da er det fint at vi bare har sett begynnelsen på transformasjonen. Her er det plass til fler. Det bygges en ny bydel nå. Hele området er i en støpeskje. Nært knyttet til sentrumslivet, men med sin egen puls. Urbant, men med kort vei til skog og grønn mark under føttene.

Er det utsikten som lokker deg mest, kan du glede deg: Dette byggetrinnet tar deg enda en etasje opp. Samtidig beholder vi det sammensatte og varierte - både i høyde og fargesetting. Vi blåser liv i boforholdene gjennom grønne arealer og individuelt preg på alt fra balkonger til fasonger. Utstrakt bruk av trevirke og glass skaper et lett, lyst og luftig nabolag - med flott utsikt. Dette er bygg som er vakre å se på, men enda vakrere å se fra...

Parkeringsmuligheter rett under bygget, med inngang fra Ladebekken. Takhage - tilgjengelig for alle - legger til rette for både dyrking og soling. Det blir små leiligheter, det blir store leiligheter, og noen midt i mellom. 106 leiligheter fordelt på tre vakre bygg. Finner du din?

Straumen

Straumen ligger tilbaketrukket til, mellom parken i byggetrinn 2 og blindveien i Lade Alle. Her får du leiligheter i ett bygg med et delikat og spennende design. Her har arkitekten stor variasjon i både materialbruk og utførelse. I fjerde etasje er halve arealet satt av til en stor felles takterrasse der sene sommerkvelder kan nytes sammen gode venner.

Svaberget

Svaberget er sammensatt av mange ulike leilighetstyper. Bygget har ulike høyder for å skape best mulig solforhold og utsikt og å skape et godt bomiljø for alle. En stor takterrasse legger til rette for nydelig utsikt og utehygge.

Skjæret

Fra Skjæret har du god utsikt gjennom hele parken. Fasaden har et spennende uttrykk med tre, murpuss og glass i et godt samspill. Her finner du romslige leilighetstyper av ulike varianter med gode planløsninger.

Finn din nye bolig

Øvre Nyhavna satte salgsrekord i Trondheim på Byggetrinn 1.
Nå er salget i gang på Byggetrinn 2. I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene.
Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden på Øvre Nyhavna!

Møt oss på infosenteret


Vi ønsker velkommen til en hyggelig boligprat mandager kl 17 og onsdager kl 13 på infosenteret i Ladebekken 12, rett bak Leos Lekeland

Vi legger også til rette for privatvisning eller hjemmebesøk. Ta kontakt så finner vi sammenen løsning som passer best for deg!

Registrer deg her og du vil få muligheten til å se / laste ned prospektet her.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Trondheims nye bydel

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner. Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel.

 • Fremtidens Øvre Nyhavna

  Eventyret om Øvre Nyhavna har såvidt begynt
 • Arkitekt Per Knudsen

  Innfallsporten til Øvre Nyhavna
 • Turmulighetene

  Dine turer din hverdag
 • Utbygger Heimdal Bolig

  Fremtidsrettet boligbygging
 • Boligdrømmen

  Et drømmeprosjekt ute og inne
 • Roar Hildonen

  Pub- og restauranteier

Med en fot i vannkanten og den andre i sentrum er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom. Noe av det unike med Nyhavna er at du får i pose og sekk. Fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og 2 minutter til sjøen, har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Øvre Nyhavna er i ferd med å blomstre. Ikke bare med grønne lunger og parker, men med et yrende folkeliv. Med spisesteder, sykkelstier, handel og boliger. Det blir et område hvor du ikke bare kan bo, men leve. Tilbaketrukket, men med puls.